Johannanystrom

Alla inlägg under januari 2010

Av Johanna Nyström - 7 januari 2010 16:42

Det kan man verkligen säga. Ibland är det så skönt att bara ligga hemma och ta de lugnt, inte göra ett skit. Bara ligga i sängen och varva ner under täcket till en film, datorn eller musik. Egentligen brukar jag hata att bara ligga "stilla", det brukar bara krypa i kroppen på mig och jag blir fort rastlös och uttråkad. Jag brukar nästan alltid vilja ha någonting att göra, men då finns det vissa dagar (ytterst få) då jag verkligen kan "ta in" den här lugnheten och bara njuta. Inte vilja göra någonting, bara ligga hemma och ta det lugnt, förbannat lugnt. Och det är precis vad jag gjort idag, har tillåtit mig själv en dag utan "stress & alla måsten". Det behövs ibland. Mer än vad man tror. Och dagen lär nog fortsätta med "lugnet". Dock förflyttar jag mig från det här huset till Nybyn, till Linn där vi tänkte bada bastu. Kanske med lite ansiktsmasker osv. Kommer säkert bli bra :) Och en bastu med riktigt riktigt varmt är precis vad som behövs i den här kylan. Vad vi kommer hitta på senare ikväll får vi vänta & se. Men inget "ansträngande" skulle jag tro.

Av Johanna Nyström - 7 januari 2010 12:15

Min nya favorit låt, kan inte sluta lyssna på den! :)


Av Johanna Nyström - 7 januari 2010 12:04

Shit så det är kallt ute :/ -32 grader. Hur ska man våga sig utanför dörren idag? Idag är en sån där "filmdag". Ligga hemma under täcket och bara se film och mysa.


Igår kom förresten min älskling Vickan, Jim & lilla Albin och hälsade på mig :) Dock bara en liten snabbis innan dom drog vidare till Kalix. Glad blev jag! Igår kväll spenderade jag kvällen med Amanda & Linn, vi var och såg hockey en stund men gav upp ganska så snabbt, tog nå varv och sen intog vi soffan hos Amanda & Bonk. Blev en ganska tidig kväll för min del och nu har jag precis vaknat. Ligger och lyssnar på musik och kollar runt lite.


Här har ni två gamla bilder på mig & Vickan!


    

Av Johanna Nyström - 6 januari 2010 13:58

Igår var det första gången på länge som jag hade riktigt, riktigt roligt :)

Jag, Amanda & Linn var på riktigt "bus" humör igår. Vi hann med mycket roligt, smycka bilar med glitter, lämna snuskiga lappar, spionera, sladda, fara och sno bil och gömma den och en jäkla massa annat :) Nä jag måste säga att gårkvällen blev väldigt lyckad. Och den avslutades utmärkt. När jag kom hem slog jag på filmen jag trånat efter vädigt, väldigt länge nu - Mannen som kunde tala med hästar. Som Amanda var så snäll och tog hem och brände åt mig. Så efter fem nån gång var filmen slut jag jag somnade så gott.


Har vaknat idag vid tolv, hade inte telefonen ringt hade jag sovit mycket längre, alldeles för länge. Så nu sitter jag här i sängen och är trött, hungrig och deppig. Måste väl gå och försöka få i mig nå frukost och sen hoppa i duschen så man är redo för kvällen. Vettefan vad som händer ikväll? Men jag är då sugen på att fara till snabers och se en skräckfilm, vill få vara rädd och ha panik. haha! Men ingen lär väl säkert vara på? 


Av Johanna Nyström - 5 januari 2010 21:06

Jag måste bara tipsa er om den här sidan. www.felsms.com

Den är så jäkla bra och man får sig alltid ett gott skratt som förlänger livet :)


Nu sitter jag hos Linn och tar de mera lugnt, väntar på att hon ska äta klart så ska vi börja röra oss inåt "stan". Planen är väl att försöka styra upp nå roligt ikväll men den ständiga frågan VAD?? plågar oss.

Såna här gånger önskar man att man bodde i en lite större stad där det finns fler alternativ på saker att göra.

Av Johanna Nyström - 5 januari 2010 17:12

Fan, jag minns hur glad jag blev när vi vann den här enorma chokladasken på Boden Alive år 2007.


  


  

Av Johanna Nyström - 5 januari 2010 17:00

efter att shoppa är precis vad jag har! Men jag måste spara ifall jag nu ska tattuera mig. Och om jag nu kan bestämma mig vad jag ska göra. Hittils står det mellan två olika saker. En drake med bakgrund? Eller en ros/blomma med massa grejs? Jag kan verkligen inte bestämma mig och jag håller på bli tokig. Vill ju skriva nå också, men jag hittar inge citat/mening som passar. Och det man vill ha, eller skulle kunna tänka sig har ju redan hela världen eller så ska alla man känner göra det! Jag känner mig bara så lätt irriterad idag vilket beror på många många saker. Nå skit samma!! Ska vänta på att mamma kommer hem så jag får mig nå mat sen får vi se vad kvällen har att komma med!



Ibland känns det som att jag inte existerar för dig nå mer!!

Av Johanna Nyström - 5 januari 2010 16:51

Har legat och kollat film hela dagen typ. Och tänkte tipsa er om filmen, Into the blue 2. Den gick faktiskt att se men den slår ju absolut inte första filmen. Och ett stort minus var ju att det inte var samma skådisar med. Men den duger :)


  

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards