Johannanystrom

Alla inlägg den 24 januari 2010

Av Johanna Nyström - 24 januari 2010 22:27

Då börjar denna ångestfyllda söndag dra sig mot sitt slut för mig. Mina ögon börjar vara rätt så tunga och sängen ropar på mig.

Hann iallafall med något idag, bakat en tårta som faktiskt blev jätte god och jag som aldrig annars brukar tycka om "vanlig" gräddtårta och lämna åt nu istället upp hela biten. Har även hunnit hjälpa mamma med maten lite grann, inte mycket om man säger så :) Sen har jag också kollat en film, senaste Wallander - Dödsängeln. Och den var ju lika bra & spännande som alla andra.


Nu blir det iallafall att sussa för mig, det är en dag imorgon också och efter en helg med alldeles för lite sömn så är jag heeelt död just nu.



Godnatt Sverige!

Av Johanna Nyström - 24 januari 2010 14:26

Okej, jag tog mig ork ganska snabbt och fick fotat den, tänkte att det lika bra göra bort det annars blir det aldrig av. haha!

Det som är kvar att göra på den är själva draken.


              

Klicka på bilderna för större

 


Av Johanna Nyström - 24 januari 2010 13:11

Jag vet inte hur längesen det är jag haft söndagsångest, antagligen så längesen sen att vi gick ut skolan. Det känns ut sjukt. Tur att det bara kommer vara i ca tre veckor till så :)


Igår var det Lördag och det hände inte allt för mycket, var hos Linn i princip hela kvällen, vi var och beställde en familjepizza och for över till Dan där han och Tobbe legade som två döda sälar och var bakfulla. Åt pizza, surra och såg en film, End Game men jag lyckades självklart somna för att jag var sjukt trött, Linn likaså :) Blev en rätt så tidig kväll för min del.

Söndag idag då, än så länge har jag inte gjort något av värde, varit och handlat med mamma och ska hjälpa henne att göra en tårta nu när min syster fyllt år. Så ikväll kommer det hit lite folk och det blir lite kalasfirande. Annars kommer nog min kväll bli väldigt lugn som det känns ut nu.


Vet att det är flera som vill att jag ska lägga upp någon bild på min tatuering och nu börjar den ju ha läkt lite och man ser vad det är så ska försöka ta mig tid att fota så ni som är nyfikna får se. Längtar tills jag får gjort klart den så man slipper fundera uti den nå mer. Haha!

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards