Johannanystrom

Alla inlägg den 28 januari 2010

Av Johanna Nyström - 28 januari 2010 17:11

Här har ni en film man bara måste se. Sjukt bra :)


  

Av Johanna Nyström - 28 januari 2010 15:45

SKÖNT!! Nu är jag hemma. Jag är heelt död, slut, trött, allt.

Har gått bra idag och jag längtar så mycket tills imorgon då det är Fredag! :) En unge frågade mig förresten idag på hur många olika ställen jag bott. Eftersom hon höll på berätta vars dom flyttat osv. Var faktiskt tvungen tänka efter. haha! Och när jag gör det har jag ju faktiskt bott på flera olika ställen egentligen:


Bränna i 2 år, fast började sova där varje natt efter ett år, så 1 år.

Nybyn i just över ett år sov jag där varje natt

Tallvik i nästan två år (ännu skriven där + alla mina saker är där)

Grelsbyn resten av hela mitt liv


Jag kan ju inte direkt säga att jag "flyttat" till Bränna och Nybyn förut, att man flyttat anser jag att man ändrat adress osv. Men eftersom jag sovit på båda ställerna i över ett år så kan man ju nästan säga att jag flyttat. Jaa, ni fattar hur jag menar! haha!


NU - Tacos

SEN - Film som jag började se igårkväll

21.00 - Made in Sweden

Av Johanna Nyström - 28 januari 2010 07:25

Nu har det slutat blåsa, isf det värsta är över men istället har kylan börjat tränga sig på. Känns ju ut .... kul. NOT! Hörde nå om att dom lovat -30 till helgen. Fyfan säger jag bara! Ska man måste hålla sig inne för att inte frysa ihjäl nu också? Jävla skit vinter.

Ge nu oss vår och sen sommar :)


Förövrigt är det Torsdag idag, fredag imorgon. Tycker den här veckan har gått sjukt snabbt, vilket är super bra. Vill verkligen ha helg nu och få sova ut och bara ta det lugnt.

Idag är jag också på mycket bättre humör än vad jag var på igår, det var inte roligt alltså. Jag var riktigt jävla less och störde/irriterade mig på precis allt. Jag hade en sån där "hata-allt-dag". Det enda som är skit idag (än så länge) är min förbannades förkylning och att jag inte kan ta bilen idag för att det är för kallt och jag inte har någon mototvärmare att sticka i den i på dagis. TUR att mamma är ledig idag så jag tar mig dit i tid och hem i tid :)

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards