Johannanystrom

Alla inlägg under februari 2012

Av Johanna Nyström - 24 februari 2012 08:54


Lite kallare ute idag men solen ser ut att kunna titta fram under dagen. Sen får vi hoppas att det blir varmare också. Fredag idag, blir att fara jobba 2,5h senare och vad som händer resten av dagen/kvällen får vi se. Men ingenting skulle jag tro. Ingen är på eller vill det jag gett förslag på så slutar nog med att jag ligger hemma ensam i soffan hela kvällen. Eller jag är nästan 100% säker på det. 


Nää, ska ringa syster nu just och sen se om de senaste BB avsnittet finns ute att se. 

Av Johanna Nyström - 23 februari 2012 22:04


Efter att ha diskat, laddat en tvättmaskin och sett ett bb avsnitt så kom Helena och plockade upp mig.

Vi har snurrat kring Bränna, varit sett Josse & Mattes lgh och varit kört lite överallt. 

Våran körning slutade ju inte så jätte bra. Den slutade med att vi hamnade i diket. 

Vi kom och körde i typ 80, surrade som aldrig förr och var sjukt glada när vi mitteallt upptäcker att en älg står framför bilen, den måste ha haft något fel för den väjer inte av mot diket utan springer rakt fram efter vägen och Helena bromsar allt hon kan men vi bara glider och precis när vi var sjukt nära att köra på älgen åker vi i diket. Och där satt vi fast. Men Johan J var sjukt snäll och kom drog upp oss därifrån.

Ja satan. Då har man prövat med det också. Som tur var hade vi ju tur att det gick så pass bra ändå. Tänk hade vi kört på älgen, den hade flygit upp på huven, rutan med ryggen och säkert tryckt in bilen. Utan bälten åallt. Så ja, tur hade vi då. 


Är hemma nu iallafall. Ska bara ta de lugnt och fundera på livet som jag förövrigt är spy jävla less på.

Av Johanna Nyström - 23 februari 2012 18:01


Har varit på Vippa och ätit gott med Malin och Vicky. Avskedsmiddag kan vi nästan kalla det eftersom Vicky sviker oss och far till Thailand på lördag. Fan så fusk :) Int lite avis är ju jag. 

Sen har vi hängt hos M just så vi fick leka med söt Love. Är precis hemkommen och funderar på hur fan jag ska orka skruva ihop sängramen? Är nog omöjligt eftersom man måste vara två, det går inte annars. 

Men Matte är så upptagen med allt annat så lär nog få vänta några dagar!


Nää, ska slå på ett avsnitt av BB och bara ta de lugnt. Åt helvete med sängskiten.

Av Johanna Nyström - 23 februari 2012 09:52


Torsdag och jag är utvilad. Var riktigt skönt sova ut på morgon tills alarmet ringde. Hade kunnat sova mycket längre men steg upp och tog mig en varm dusch istället och gjorde mig klar. 

Idag blir det jobb 11.30-14.00 . Om jag inte måste stanna längre, och efter det är val planen att fara äta med Vicky & Malin om de inte blivit ändrade planer? 

Sen senare idag/ikväll tänkte jag försöka mig på att skruva ihop sängramen +borden. Kan väl inte vara så svårt? :)


Fredag imorgon och jag längtar inte. Vet redan hur det kommer sluta så. Mmmm..


Av Johanna Nyström - 22 februari 2012 20:19


Nu är vi äntligen hemma från Happis och Ikea. Skönt som fan. Är helt död och slut. 

Hade glömt bort hur lång och tråkig vägen dit är. Fyfan.

Less som fan har jag också hunnit bli. Vill bara pissa på allt.


Men nu har vi iaf en ny sängram + sängbord och en hylla. Bara montera ihop allt då. Men orkar inte ikväll, får vänta tills imorgon om M orkar hjälpa mig. Nu ska jag bara ligga i soffan och vänta på att få gå sova. 

Hur jag längtar. Men ska först se gårdagens avsnitt av BB :)

Av Johanna Nyström - 22 februari 2012 10:00


Ska snart fara jobba 11.30-14.00 och dirr jag slutar blåser vi mot happis - Ikea :)

Fan vad GÖTT! Längtar tills vi får välja sängram och alla andra saker och speciellt när allt är på sin plats sen, kommer bli så fint :) Är riktigt taggad idag. Taggad till allt. 


Sitter i G nu förresten, mamma är ledig idag så passa på att fara hit en sväng. Var liks så tråkigt hemma så. Nää nu ska jag ta mig nå föda i magen och invänta jobbet.

Av Johanna Nyström - 21 februari 2012 22:09


           

Av Johanna Nyström - 21 februari 2012 21:35


Ibland önskar man bara så mycket.. Mycket som verkar ut helt omöjligt, att hända typ.

En av dom sakerna jag önskar mest av allt, eller sjukt mycket är att endel skulle behöva ta sig en riktig fundering och fundera hur dom egentligen beter sig. Sen att visa att man bryr sig och tycker om en skadar aldrig att visa. Det måste man. Man ska vara rädd om de man har och aldrig glömma bort att visa hur mycket personerna betyder för en. Ibland känns det som att jag är osynlig, inte existerar eller egentligen inte betyder nå speciellt. Allt annat och alla andra verkar vara ut så mycket viktigare. Att växa upp i vissa fall uti vissa saker skadar inte heller. Man är ju ändå inte 15-16 år längre. Supandet och rännandet hit & dit syftar jag på mest.


Jag känner mig ofta ensam, eller jag är ofta ensam, speciellt på kvällar. Ligger hemma i soffan själv och har tråkigt. Vilket gör mig sjukt deprimerad och ledsen. Visst umgås jag ibland med vänner osv men man vill inte störa hela tiden heller. Tidigare var det värre, i höst typ, då kunde jag ligga hemma flera veckor varje kväll helt själv, även helger och bara vara ensam. Oftast hade alla andra saker för sig och de sluta ju med att jag inte hade nå större val än att vara själv eller fara till G-byn till mina päron i värsta fall för att slippa vara ensam. Nu är det bättre faktiskt. Jag ligger inte hemma hela veckor och helger själv nå mer, jag är ut umgås veckor och helger. Men ändå känner jag mig så sjukt ensam ibland. Jag vet inte varför men jag känner bara så. Och det är jävligt jobbigt. 

Jag är en sån där människa som vill ha folk runt om kring mig 24/7 helst. Och när jag inte har det blir jag bara deppig och ledsen, nere. Önskar jag slapp känna så ibland. Är inte alltid ska ni tro men ofta. 


Kanske det beror på att jag har så mycket jag bär runt på inom mig som jag aldrig talar med någon om?

Saker som är jobbiga eller saker som jag mår dåligt över? Jag vet inte? Eller så är det bara så att ja är faktiskt rätt så ensam ofta? Alla dagar kan inte heller vara bra och perfekta men jag vet att dom kan vara bättre. Önskar bara så ibland att jag också ska få känna mig lika viktig och betydelsefull som andra människor är för vissa. Att jag också skull få "den där tiden" som andra får. 


Ääh skit samma, antar att ni tycker jag är helt störd nu och fattar inte varför jag skriver såhär men ingen förstår liks. Och känslor är svåra att sätta ord för. Svåra att förklara. Tankar likaså. 


Vill bara säga att jag älskar alla mina vänner, familj och pojkvän sjukt mycket och försöker så gott jag kan med att alltid finnas där för alla när det behövs och jag försöker ge alla lika mycket tid. 

Ni är alla guld värda för mig <3


Glöm inte bort att man ska vara rädd om det man har. För imorgon kan det vara försent. Ta vara på de som betyder nå.


Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards