Johannanystrom

Alla inlägg den 29 februari 2012

Av Johanna Nyström - 29 februari 2012 21:33


Sjukt skön låt


Av Johanna Nyström - 29 februari 2012 19:22


Tiden bara flyger iväg och jag bara jobbar och jobbar men jag klagar inte :) 

Lönen som rulla in på mitt konto i måndags var mycket fin och det som gör mig ännu mer taggad och glad är att lönen som kommer i mars är ännu finare ;) Har jobbat mycket mer den här månaden än förra så ska bli spännande se vad de blir. 


Men fast jag bara jobbar som det känns ut så har jag hunnit göra mycket. 

Igår påväg till jobbet så hann jag bara köra kanske 100meter på tallvik efter oplogad väg och snö så ini helvete. Ja, jag fastna. Orden som kom från munnen min var inte fina kan jag säga. Men jag försökte ta mig lös men insåg ganska snabbt att det inte kommer gå så jag ringde pappa om hjälp, ringde jobbet och sa att jag kört fast och kanske kommer bli sen så dom vet. Och medans jag vänta på pappa hade jag sån tur att plogbilen kom och stanna och fråga om jag satt fast så han skotta bort all snö runt bilen, eller de mesta så när pappa kom var de bara skotta runt däcken och gasa-putta och tillslut kom jag lös. Ni kan ju gissa om jag var nå less? haha. Har ju dessutom NOLL i tålamod.


Sen städa jag här hemma och var i G-byn. Jag, Ida, Mamma och Morfar gick igenom alla mormors smycken och I & Jag delade upp allt mellan oss. Morfar tyckte vi skulle ha det varesig vi ville använda det eller inte. och jag vet att mormor också hade velat att vi skulle ha det. Så ja, mycket nya fina smycken kom jag hem med. Var sjukt tungt och på kvällen när jag lega hemma själv i soffan så kom tårarna. Mycket tankar och funderingar kom upp igen men även en enorm saknad <3

Så vart en tung kväll och Matte var körde lastbil så har sovit själv inatt men som tur är kommer hjärtat mitt hem inom kanske 3 timmar. Längtar! 



Jobbat idag med, varit i G och gjort massa papper, skrivit ut och postat så nu är allt de ur världen. 

Nu blir de chill här hemma och ska snart slå på nå program jag missat dom senaste dagarna och se och vänta på att M ska komma hem.

Av Johanna Nyström - 29 februari 2012 16:39


Sovrummet före.




Efter  

     




Tvrummet före.

     



Efter

       




Sjukt stor skillnad och mycket finare nu :) är samma fondvägg i båda rummen fast i olika färger, och de har jag inte sett eller tänkt på fören förra veckan :) haha! Har även möblerat om hela i tv-rum, satt soffan mot andra väggen och tvn på andra. Rummet blev tusen gånger större och bättre så.

Sen ska de upp nå mer på väggarna i sovrummet men vet inte vad ännu. Vi får se.


Längtar tills dom kommer och göra resten, hall & kök. Kommer bli så fint :)    

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards