Johannanystrom

Alla inlägg den 6 februari 2012

Av Johanna Nyström - 6 februari 2012 23:13


Har precis sett en bra film så nu ska jag gå och borsta tänderna och krypa ner i sängen och fundera på dagen som varit och bara annars allmänt tills jag somnar. Måste ju orka upp och tjäna pengar imorgon. 


Förresten, ni skulle bara veta hur mycket jag skämt ut mig idag, eller alla oss, Vicky, Malin, Mats och mig själv. Haha fyfan jag dör när jag tänker på det. 


Godnatt!

Av Johanna Nyström - 6 februari 2012 19:57


Har det dubbla kvar att sätta upp ;)

Skor <3


 




och här har ni en bild på söta Love sen i lördags & min bakis-mat från igår ;)  


   

Av Johanna Nyström - 6 februari 2012 19:42


Ja det kan man verkligen säga. Vägen till Happis var förjävlig, snörök så ini H, man såg inte ett skit och vi var livrädda under hela färden. Hem igen var det lite bättre men nog fick man bli rädd nån gång då också. Men vi tog oss hem hel så det är ju bra. Väl i Happis shoppa vi loss på Ikea och sen for vi över till Torneå på köpcentret. Jag köpte på Ikea nya handdukar och badlakan i lila, nya gardiner till tv-rummet, två hyllor som jag precis fått hjäl utav pappa att sätta upp i förrådet. Så nu är endel av mina skor uppe på dom. Dock måste jag köpa mer eftersom inte alla fick plats :( Sen måste jag köpa nån stång och försöka hitta nå "klämmor" till alla stövlar jag har att hänga upp. Men det blev sjukt fint iallafall och finare lär de bli när alla är klart :) Kan fota nån bild sen och snöra upp. Sen råkade vi ju fara på Candy World där det blev lite för mycket godis. Haha!


Ligger hemma nu iallafall och är helt jävla slut och har en hals som gör förbannat ont. Är så less vara förkyld hela tiden, samma visa varje vinter och vad jag än gör så hjälper inget. 

Ska iaf bädda ner mig i soffan nu och vänta på att Familjen Annorlunda börjar och sen tänkte jag slå på en sån där riktig tjejfilm och se :) Imorgon blir det jobb 7.30-16 . Skönt som fan med hel tid = mer pengar! ;)

Av Johanna Nyström - 6 februari 2012 07:43


Var galet trött på morgon när Mattes alarm ringde. Ville ligga kvar i sängen och sova men kunde inte somna om så steg upp och gjorde mig klar. Så nu sitter jag här i soffan klar & redo för att snart börja rulla mot Happis med Vicky och Malin. Ikea är vårat mål :) Fan så kul och kylan är inte längre dödande kall så vi har alltså turen på våran sida idag. 


Har inte planerat att köpa nå speciellt, tänkte istället köpa allt jag hittar som är fint och som behövs. 

Kommer säkert på nå vi behöver när vi är där och går omkring :)

Känns ut underbart att vara ledig idag så man hinner fara nånstans och göra saker. Har inte hunnit vara och shoppa i en annan kommun på sjukt länge. Har inte kunnat fara alls när jag velat men nu så. 

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards