Johannanystrom

Alla inlägg den 18 februari 2012

Av Johanna Nyström - 18 februari 2012 14:46


Sitter fortfarande hemma och funderar på vad man skulle ha gjort idag. 

Känner mig riktigt rastlös och uttråkad. I brist på annat har jag diskat och städat köket så det är skinande blankt och fint. Men nu då? Kanske tar och ser om de finns nå bra webtv-program att se tills det händer nå. Längtar till ikväll för då vet jag att de blir att hitta på något. Var riktigt sugen på att dra med mig Matte till Luleå och äta nå gott och se bio men dom har gett ut varningar på en Klass1 storm och att man ska hålla sig borta från vägarna så tror vi skiter i det. Men nog vettja vi kommer på nå annat att göra :) 


Längtar även till imorgon då det blir ikea. Ska bli sjukt skönt få en sängram och massa annat :) Kommer bli så fint i lägenheten när allt är köpt och på sin plats :)

-

Av Johanna Nyström - 18 februari 2012 10:51


               

Av Johanna Nyström - 18 februari 2012 10:41


Jobbade hela dagen igår, vid kvart i fem var jag hemma och kunde äntligen koppla av. Ta helg som de flesta redan hade gjort. Tog det väldigt lugnt hemma, laga mat med Matte och såg lite tv innan jag och Vicky gasade upp till lappberget för att grilla och åka bob med dom andra. 

Fyfan så kul det var. Hade verkligen velat se en film där jag och Vicky kom i raket fart ihop tryckta på lill boben nerför backen och skrek i panik nästan. Snön den bara yrde och jag var rädd att vi skulle flyga av och bryta nått ben men vi klarade oss. Eller ja, någon vurpa blev det ju :) Sjukt trevlig kväll var det iaf. 


Lördag idag och har vaknat för en timme sen typ, hunnit duscha och sminka mig och nu halv sitt-ligger jag i soffan och fundera på vad som händer idag? Verkar vara storm ute så man blåser väl bort om man går utanför dörren. Antingen blir det Ikea idag eller imorgon men jag tror mer på imorgon.

Ikväll blir det iallafall att umgås och hitta på något med min karl. Vad, vars, eller hur vettefan men nå kommer man väl alltid på att göra.

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards