Johannanystrom

Alla inlägg den 15 februari 2012

Av Johanna Nyström - 15 februari 2012 20:57


Varit med Vicky till Malin och umgåtts. Vi kom in på många väldigt väldigt intressanta och djupa samtalsämnen men samtidigt väldigt hemska och oroväckande. Ett var om hur hemsk världen egentligen är idag. Hur dåligt, eller rent ut sagt förjävligt många har det och hur sjukt hemska och eleka människor det finns. Man blir faktiskt sjukt rädd, rädd för hur allt är, rädd för hur det kommer bli om bara några år, rädd för att själv råka ut för någon av alla de sjukt många hemskheter som förekommer runt om här i världen. 


Usch, fy, blä, jag vill spy på allt. Varför kan inte allt bara vara bra? Varför kan inte alla bara ha det bra? Må bra? Slippa tråkigt & jobbiga saker? Jag mår dåligt när jag tänker på allt ...... jag blir ledsen. 

Av Johanna Nyström - 15 februari 2012 15:38


Idag är jag på riktigt toppen humör. Allt går som på räls. 

Först fick jag ett sms från posten idag att mitt paket från nelly fanns att hämta ut. Skorna var sjukt snygga och satt perfekt. Klänningen var också galet snygg men har inte hunnit pröva den ännu. Men såg ut att kunna passa. Sen kom jag hem till ett ny tapetserat tv-rum, eller nästan färdigt, bara fondväggen kvar och den skulle han ta imorgon. Dock får vi vänta med hall och kök i 1-3 veckor eftersom dom var tvungen fara till nån annan där de var mer akut men det gör faktiskt inte nå. Är så sjukt nöjd med rummen som är gjort nu så :) Sen har jag hunnit vara med Vicky en sväng och glott på massa olika affärer. 


Är i G-byn nu och ska snart börja rulla hemåt för att laga mat med karl min och sen blir det att fara till Malin och Love med V en sväng och hälsa på :) 


Sjukt bra dag och på sjukt bra humör! Kan inte bli bättre :)

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards