Johannanystrom

Alla inlägg under februari 2012

Av Johanna Nyström - 12 februari 2012 22:32


                                                                 

Av Johanna Nyström - 12 februari 2012 22:22


Kvällen igår var sjukt kul & bra. Började med att sitta hemma hos Vicky, hon & jag. Drack cider och goda drinkar, surra och skratta tills vi nästan grät innan vi gick vidare till Dan och Camilla som bjöd oss på inflyttningsfest. Hade sjukt kul och trevligt med allt folk där. Så ja, en helt lyckad kväll vart det. 


På morgon vaknade jag ganska tidigt och inte bakfull, bara trött och seg. Fick ett sms av Vicky om jag skulle komma på en promenad med henne, Malin och Love så åkte in till Bränna där vi var ut och gick en stund innan vi gasa till vippa för bakfyllemat. Sen när jag kom hem igen kröp jag ner i sängen brevid matte och råkades somna om och vakna upp klokan fyra i eftermiddag. haha! 


Ska snart snöra upp nå bilder från igår... Jobb imorgon 7.30-16 och imorgon börjar dom tapetsera här :) Så nyss har vi plockat bort alla saker från sovrummet så nu ekar det här och är som en enda röra. 

Av Johanna Nyström - 11 februari 2012 16:47


Shit vad tiden rullar på snabbt idag. Hinner knappt blinka så har en timme gått. 

Har hunnit vara med Vicky idag till Malin och surrat vilket alltid är lika trevligt. 

Sen har jag varit till G-byn och fått håret lite fixat av syster och nu sitter jag hemma och har precis sminkat mig, eller försökt sminka mig snygg ;) Hoppas jag lyckades lite iallafall. 

Ska snart ta tag i det största problemet, - vad man ska ha på sig för kläder. Alltid lika svårt och jag är så sjukt less allt jag har och känns som att man använder det hela tiden så hoppas jag hittar nå iallafall.


Kvällens plan(er) är iaf att jag ska fara till Vicky först och börja dricka, sen rullar vi vidare till Dan och Camilla som vi är bjudna till på inflyttningsfest. Kommer nog bli mycket kul :)


Nää, välja kläder var det va ... Mmm.....

Av Johanna Nyström - 10 februari 2012 06:50


På den här veckan som innehåller jobb. Känns ut skönt att jag haft 8-timmars dagar hela veckan och även har det till veckan som kommer :) Idag blir det jobb 7.30-16 och sen tar jag helg. 


Har förresten fått igång bilen nu. TACK för att det blev varmare igår så den tina upp det som hade fryst. men batteriet var sten dött så igår kväll kabla vi igång bilen och körde den till G-byn på laddning så den har fått ladda upp under natten och nu på morgon när Matte skjutsa hit mig så starta den dirr :)

Gissa vilken lycka jag kände då? Obeskrivligt. Har varit utan bil i 2 veckor nu och haft damp och varit less men nu så ;) Dock var en tändkabel dålig så vi får hoppas den sitter på sin plats under dagen så jag tar mig hem efter jobbet och M kan fixa det åt mig. 


Sitter i G nu och är glad & lycklig. Speciellt över bilen men även för att på måndag ska dom börja tapetsera åt oss :) Woho! Han var förbi på morgon och såg, taken behövdes också målas och sen bestämde vi vilket rum vi skulle börja med först. SKÖNT som fan att äntligen få gjort det. Då kan man äntligen börja köpa saker och fixa det mysigt, har ju inte orkat göra så mycket pga tapeterna som är nu för att det liks ser förjävligt ut vad än för saker man har. 

Av Johanna Nyström - 8 februari 2012 17:41


Kommer inte ihåg senast jag vaknat så tidigt som jag gjort på morgon. 05.20 ringde alarmet och jisses så trött jag var. Men efter att Matte skjutsade mig till jobbet med lastbilen (ja lastbil, haha) och jag koka kaffe så piggna man till :) Dagen har rullat på i bra fart och klockan 2 när jag sluta gick jag upp till AF för att få info om nån skit dom ska sätta mig i, i KALIX! Fan så kul, INT! Fattar inte ens varför eftersom jag jobbar i princip varje dag och har gjort det sen i somras. Och skulle de vara så att jag inte jobbar en dag menar dom att jag ska till kalix, sjukt onödigt tycker jag. Fick som aldrig heller veta vad de är man ska göra där egentligen så om det är någon mer som ska börja där och vet vad de handlar om, kommentera!


Sen har jag varit i G-byn och hälsat på morfar en stund och syster och uppe hos henne så somnade jag sittandes i soffan. Undra när det hände sist? haha! Är hemma nu iaf och ska lägga mig ner i soffan strax och se ett tv-program och bara ta de lugnt. Sen om mamma orkar så ska jag be hon komma hit med strykjärn +bräda och fålla gardiner. Längtar tills dom nya är uppe :)

Av Johanna Nyström - 7 februari 2012 21:50


Har hunnit vara en lill stund med Annika ikväll ocj hälsat på Helena. Hemma nu och måste snart tvinga mig till sängen för att sova. Öppnar imorgon vilket innebär att jag börjar 6.30 och att mitt alarm ringer 05.20 för att jag ska hinna duscha. Kommer inte ihåg senast jag stigit upp så tidigt så lär nog vara stendöd men det kommer gå bra. bara jag får koka mig kaffe direkt jag kommer till jobbet så :)


Men först ska jag se Mannen som talar med hundar! Älskar det programmet, han är så duktig och man lär sig alltid något nytt. 

Av Johanna Nyström - 7 februari 2012 19:21


Klickade precis hem en liten beställning från Nelly.com

Kunde verkligen inte hålla mig. Känner att jag vill ha nytt, nytt i massor. Är så sjukt less alla mina kläder och känns som att man alltid har på sig samma när man är ut. Så en ny klänning och ett par nya skor blev det :) Skor, JA! <3


Festklänningar , Exclusive Dress , Jeane Blush - NELLY.COM


Festskor , Irene , Sugarfree Shoes - NELLY.COM



Hoppas skorna är fina i verkligheten och passar!

Av Johanna Nyström - 7 februari 2012 17:28


Kommer min karl hem :) Hur jag längtar! Ska bli så skönt ha han hemma igen, speciellt för att jag ska slippa sova själv en till natt. Men antar att man får försöka överleva 1-2gånger i månaden med att sova själv ;P


Har iaf jobbat hela dagen, vilket har gått super. Efter jobbet for jag till G-byn och åt mat men är nu hemma på T-vik igen. Halv sitt/ligger i soffan och varvar mellan tvn och datorn. Väntar på att klockan ska bli sex så jag får se nå program. Ska försöka ta mig ork till att diska sen så det inte blir ett stort berg för att man skjuter upp det hela tiden.  Men först se tv och invänta M och pussa på han! :) 


Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards