Johannanystrom

Alla inlägg under februari 2012

-

Av Johanna Nyström - 18 februari 2012 10:51


               

Av Johanna Nyström - 18 februari 2012 10:41


Jobbade hela dagen igår, vid kvart i fem var jag hemma och kunde äntligen koppla av. Ta helg som de flesta redan hade gjort. Tog det väldigt lugnt hemma, laga mat med Matte och såg lite tv innan jag och Vicky gasade upp till lappberget för att grilla och åka bob med dom andra. 

Fyfan så kul det var. Hade verkligen velat se en film där jag och Vicky kom i raket fart ihop tryckta på lill boben nerför backen och skrek i panik nästan. Snön den bara yrde och jag var rädd att vi skulle flyga av och bryta nått ben men vi klarade oss. Eller ja, någon vurpa blev det ju :) Sjukt trevlig kväll var det iaf. 


Lördag idag och har vaknat för en timme sen typ, hunnit duscha och sminka mig och nu halv sitt-ligger jag i soffan och fundera på vad som händer idag? Verkar vara storm ute så man blåser väl bort om man går utanför dörren. Antingen blir det Ikea idag eller imorgon men jag tror mer på imorgon.

Ikväll blir det iallafall att umgås och hitta på något med min karl. Vad, vars, eller hur vettefan men nå kommer man väl alltid på att göra.

Av Johanna Nyström - 16 februari 2012 20:35


Fick en chock när jag kom hem efter jobbet idag och såg hur fint tv-rummet var. Jag älskar det! 

Känns som att jag aldrig vill lämna lägenheten nu, eller inte tv och sovrummet iaf :) Kök & hall får vi ju vänta på i 2-3 veckor till dom kan tapetsera dom. Men de gör inget för är så sjukt nöjd med dom här två rummen så :) Har hållt på hela kvällen och sätta tillbaka alla saker och städa till. Börjar ta sig nu. Bara nån tavla kvar att hänga upp och sen är de sovrummet som vi måste köpa en sängram till och nån hylla osv. Kommer bli sjukt mysigt när de är klart. Lägger upp nån bild här nån dag då jag orkar fota så får ni se hur de blev. 


Imorgon är det fredag och shit så jag längtar. Är helt slut efter allt jobb och allt flyttande av alla saker hit och dit. Ska bli grymt skönt med helg fast jag annars brukar hata dom och helst vilja ha vecka. Men inte nu. 

Av Johanna Nyström - 15 februari 2012 20:57


Varit med Vicky till Malin och umgåtts. Vi kom in på många väldigt väldigt intressanta och djupa samtalsämnen men samtidigt väldigt hemska och oroväckande. Ett var om hur hemsk världen egentligen är idag. Hur dåligt, eller rent ut sagt förjävligt många har det och hur sjukt hemska och eleka människor det finns. Man blir faktiskt sjukt rädd, rädd för hur allt är, rädd för hur det kommer bli om bara några år, rädd för att själv råka ut för någon av alla de sjukt många hemskheter som förekommer runt om här i världen. 


Usch, fy, blä, jag vill spy på allt. Varför kan inte allt bara vara bra? Varför kan inte alla bara ha det bra? Må bra? Slippa tråkigt & jobbiga saker? Jag mår dåligt när jag tänker på allt ...... jag blir ledsen. 

Av Johanna Nyström - 15 februari 2012 15:38


Idag är jag på riktigt toppen humör. Allt går som på räls. 

Först fick jag ett sms från posten idag att mitt paket från nelly fanns att hämta ut. Skorna var sjukt snygga och satt perfekt. Klänningen var också galet snygg men har inte hunnit pröva den ännu. Men såg ut att kunna passa. Sen kom jag hem till ett ny tapetserat tv-rum, eller nästan färdigt, bara fondväggen kvar och den skulle han ta imorgon. Dock får vi vänta med hall och kök i 1-3 veckor eftersom dom var tvungen fara till nån annan där de var mer akut men det gör faktiskt inte nå. Är så sjukt nöjd med rummen som är gjort nu så :) Sen har jag hunnit vara med Vicky en sväng och glott på massa olika affärer. 


Är i G-byn nu och ska snart börja rulla hemåt för att laga mat med karl min och sen blir det att fara till Malin och Love med V en sväng och hälsa på :) 


Sjukt bra dag och på sjukt bra humör! Kan inte bli bättre :)

Av Johanna Nyström - 14 februari 2012 20:47


Vilken mysigt dag det har varit. Beror nog på att det är alla <3 -ans dag :)

Först på jobbet har vi pysslat på hela dagen och låtit alla barn göra fina kort till familj m.m. 

Sen när jag sluta jobba och kom hem fick jag se ett sjukt fint sovrum, som nytt. Jag älskar det! Och sen for jag och Matte på köket och åt god mat som han bjöd på. Vi har tidigare bestämt att vi inte orkar köpa nå åt varandra utan istället far ut äter på den här dagen. 

Tycker egentligen den här dagen är sjukt överskattad, eller den är det. Man behöver inte hålla på köpa och ge varandra gulliga saker, utan istället tycker jag att man kan göra nå mysigt istället. Fast vill man köpa och ge får man självklart göra det. Vi tycker ju alla olika. 


Ikväll har vi varit i Vännes en stund och nu är vi hemma och har precis tömt nästan hela tv-rummet för imorgon börjar dom med det. SKÖNT! Sen är det bara hall & kök kvar så det tar sig :)

Ska bli sjukt skönt när allt är klart för allt är som kaos här. 


Nu blir det chill innan man kryper ner i sängen, ska upp tidigt imorgon eftersom jag öppnar 6.30 och jobbar till 14. 



Av Johanna Nyström - 13 februari 2012 22:01


Nu har jag verkligen förtjänat att bara ta det extremt lugnt. Efter en hel dag med jobb, diskande av världens största berg och städande här hemma, samt matlagning så ska jag lägga mig ner i soffan/sängen som ännu står i tv-rummet eftersom dom inte fått upp nå tapeter idag. Bara målat taket och spacka & slipat väggarna. Så ja inatt får vi sova i tv-r igen. Men imorgon lär de bli klart och dom fortsätter med resten. Längtar som fan tills allt är klart! :)


Nää nu chill, ännu mera jobb imorgon 7.30-16 :)

Av Johanna Nyström - 13 februari 2012 07:11


Då var det måndag igen och det betyder jobb. Har sovit skit dåligt inatt, vaknat flera gånger och drömt konstiga drömmar. Kan nog bero på att vi tömde hela sovrummet igår och sköt in sängarna i tv-rummet och har sovit där i varsitt hörn. haha! Är riktigt kaos hemma men när jag kommer hem från jobbet hoppas jag dom gjort klart sovrummet så man får sova som vanligt inatt och dom kan börja med resten av lghn. 


Har farit till G-byn på morgon, duscha och snörde på mig nå kläder och gasa hit. Orkar inte vara hemma när dom ska måla osv. Men ska snart fara inåt byn igen för jobb 7.30-16

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards