Johannanystrom

Alla inlägg under januari 2012

Av Johanna Nyström - 7 januari 2012 11:39


Lördag och jag har vaknat kring halv elva. Skönt med lite sovmorgon :) Egentligen skulle jag kunna sova mycket längre än vad jag gör varje dag men när jag vaknar och ser på klockan får jag alltid sån ångest att jag sover bort dagen isf och måste stiga upp. 

Började dagen med en lång, varm skön dusch och sen sminka jag mig och fixa mig så nu känner man sig riktigt fräsch. Igårkväll hände då absolut ingenting, var i G-byn hela kvällen och vänta på att M skulle ha skruvat klart så jag tog mig hem. Sen såg vi lite tv innan vi ganska snabbt somnade. 


Hade behövt ta mig till Bränna en snabbis men får ju inte köra med min bil och Matte jobbar så det går som mera dåligt. Måste be han ringa transportstyrelsen och fixa så jag får betala skatten på direkten men dom har säkert stängt idag också. Orkar inte vänta tills måndag, man känner sig så jävla fast & handikappad utan bil. Hade kunnat pröva ringa själv men har skrivit den i hans namn när det var tusen gånger billigare än i mitt så känns fel att jag ringer då. 


Nää ska snöra på mig nå kläder nu och vänta på att Daniella ringer upp så kanske hon kunde skjutsa mig :)

Av Johanna Nyström - 6 januari 2012 21:30


Har varit till Luleå en snabbis idag med matte, ida och david. Grabbarna skulle på biltema och i brist på annat så följde jag med. Shoppa inget, eller jo en hudkräm och max mat :) Haha


Sitter just nu i G-byn och tråkar ihjäl mig själv. Vill hitta på nå men går som mera dåligt med det. 

Ska iallafall och hämta Matte i räktforsen senare när han skruvat klart där. Hoppas de int blir allt för sent så man är döds trött typ. 

Känns ut som lördag idag fast de bara är fredag. Känner mig helt dagvild men de beror nog på att man fick helg redan igår. Ska bli skönt när alla såna här konstiga dagar är över. 

Av Johanna Nyström - 6 januari 2012 00:33


Har varit med Annika och Helena och raggat kring Bränna ikväll, mycket surr & mycket trevligt :)

Ett tag efter att vi lämnade av Annika och for till Bränna igen stoppa ju såklart polisen oss. Fick visa körkort och blåsa, sen säger polisgubben att bilen är olaglig och inte får köras för att skatten inte är betald. Fatta ingenting först men kom sen på att de stämmer att skatten skull ha betalas sista december. MEN har ju inte kunnat betala nån jävla skatt för att jag inte fått hem nå papper på att det ska betalas, har gått och väntat på de sjukt länge men har inte riktigt tänkt på att den inte får köras. haha!

Men dom var sjukt trevliga när jag berätta hur de var och fick inga böter bara att jag måste ringa transportstyrelsen och fixa de. Så får göra de imorgon så jag nu har nån bil att färdas med.

Förra ägaren måste ju ha fått pappret eller så har de bara blivit nå tjorv med allt?

Nåja de löser sig.


Nu blir det mys här hemma med min karl innan vi ska krypa ner i sängen och sussa! :) 

Av Johanna Nyström - 5 januari 2012 15:44


Då har man jobbat klart för den här dagen och veckan. Så nu har man lång helg :) 

Sista barnet for hem tidigare så blev tidigare dag för mig också. 


Sitter nu hemma och chillar gärnet i soffan, min rygg värker som fan och har gjort det i flera dagarna nu och jag fattar inte varför. Det är när jag sitter i ett speciellt läge det gör förbannat ont. Sådär jobbigt, plågsamt ont ni vet. Nu blir det iaf att ta det extremt lugnt tills Matte kommer hem från jobbet då vi måste snöra ihop å mat. Sen vad som händer ikväll har jag ingen aning om. Var sjukt sugen hitta på nå roligt. Typ fara grilla, spela spel ett gäng eller bara hänga så jag slipper ligga hemma ensam iaf. 

Nåja vi får väl se vad som händer...

Av Johanna Nyström - 5 januari 2012 10:32


Ska snart börja rulla inåt Bränna, Lekis för jobb. Men helst av allt hade jag velat ligga kvar hemma i sängen och sova, känner mig inte alls i form idag :( Huvudvärk och risig i kroppen, hoppas verkligen inte jag håller på bli sjuk och få feber. Men har matat i mig alvedon så det blir lite bättre. 


Dom har iallafall nu äntligen, nyss varit här och dragit vatten till tvättmaskinen så nu är det fixat. Bara att dra elen kvar nu vilket går snabbt sen kan vi börja tvätta här :) Fan så skönt de ska bli och slippa fara till G-byn varje vecka för att tvätta.

Av Johanna Nyström - 4 januari 2012 20:26


Mitt fina röda hår. Fan så jag saknar det och jag är grymt sugen på att färga tillbaka det. MEN jag har varken råd eller lust färga håret en gång i veckan för att behålla det "lys" röda. Men en vanlig röd färg som håller lite längre kanske? ;) Ska fundera just.

           

Av Johanna Nyström - 4 januari 2012 16:38


Varit ut med Lina och fotat men de hann bli så mörkt och kallt så vi fick knappt någon bild. 

Istället tog vi nått varv kring Bränna och surra, nu är jag hemma och har precis ätit mat och funderar på vad man skulle ha gjort nu? Känner mig rastlös och vill göra saker hela tiden. 


Fick mig förresten jobb imorgon 11-17. Så då blir det mer money money. 

Nä kanske man skull styra upp nå istället för att ligga glo hemma bara. 

Av Johanna Nyström - 4 januari 2012 13:35


Matte skicka på morgon att mitt paket har nu kommit och finns att hämta ut på Konsum :)

Så ska snart fara hämta ut det och fara fota med Lina. Hoppas sakerna funkar bra och att dom skickat rätt. Men först måste jag vänta på pappa som kommer kring två och ser uti tvättmaskinen. Han mena att han kan göra det själv istället för att vi ska ringa nå gubbar som drar och kopplar vatten. 


Har för övrigt hunnit vara sola vilket var sjukt skönt, hann somna i solariumet också. Haha! 

Senare blir det att försöka finna orken till att städa och fara tvätta i G-byn, känns ut sjukt jobbigt. 

och julen måste man väl också börja ta bort?!

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards