Johannanystrom

Alla inlägg den 10 januari 2012

Av Johanna Nyström - 10 januari 2012 15:06


Jobbat 11.30 -14.00 . Och nu har vi äntligen fått kopplat elen till tvättmaskinen så nu är det bara att tvätta :) LYCKA säger jag bara. Ska ta och tvätta ett lass senare för att se hur den funkar. 

Sjutk skönt slippa fara till G-byn för att tvätta. 


Sitter hemma nu och väntar på att min karl ska komma hem så ska vi laga nå mat, kyckling och ris blir de idag. Mums. Håller också på leta maskeraddräkt för fullt, tipsa gärna om alla sidor med maskeradkläder ni vet eller om vad man kan klä ut sig till. Skulle vara snällt :)



Jag & Annika gotta oss igår men nyttiga var vi faktiskt :)

 

Av Johanna Nyström - 10 januari 2012 10:00


Idag blir det jobb för min del, eller hela veckan dessutom. Härligt. Men känner mig inte alls i form idag, konstig i kroppen och sjukt tungt i lungorna när jag andas. inte bra. Ska mata i mig alla vitaminer som finns för att slippa bli sjuk. Jag vägrar. 


Blev en riktig chill dag igår, jag och syster såg film, sen gick jag över till Annika och vi försökte få upp min bil och få igång hennes. Efter att vi stått utomhus med en hårfön och blåst runt dörrarna och nyckelhålet, efter att jag svurit alla fula ord jag kan så ringde jag pappa och bad han komma med låsspray och det hjälpte. Tack Å lov. Höll på få ett riktigt utbrott där några gånger. Sen drog vi nån lång jävla skravis in till A så hennes bil fick lite värme och stå i några timmar innan den starta. Men vi grejja det, tjejer kan också ;) Så när vi väl fick upp min bil gasa vi in till bränna och köpte gurka, morötter och dipp, for hem till mig och slog på en film och myste på. 


Måste försöka komma ihåg idag att smörja in alla dörrlister med silikonspray så det inte fryser igen. Sen att alltid ha låssprayet utanför bilen på ett bra ställe ifall låset också fryser. Och försöka komma ihåg att det inte går att lita på centrallåset när det är kallt. Det orkar inte "dra runt". 

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards