Johannanystrom

Alla inlägg den 19 januari 2012

Av Johanna Nyström - 19 januari 2012 20:24


Jobbat som vanligt sen bara legat hemma i soffan och degat. Tillslut insåg jag hur tråkigt jag hade så jag skicka till Vicky och vi for till Malin & söta Love och hälsa på. Alltid lika trevligt! :)

Hemma nu igen och har precis hängt tvätt och försöker ta mig ork att skura. Sjukt tråkigt & jobbigt men det går snabbt så jag vet inte varför jag drar ut på det så mycket ;) Kanske för att datorn var mer lockande och det är Sveriges värsta bilförare på tvn. Haha! Nää men ska göra det ......... snart. 

Imorgon är jag ledig så idag fick jag helg. Vad jag vet än så länge. Man vet ju aldrig om dom ringer imorgon. Men tänkte iallafall försöka göra natt rätt så tidigt så man inte sover bort hela dagen imorgon. 


Har förresten fått min maskeraddräkt jag beställde men nej fy, usch, blä säger jag bara. + att den var sprucken i en sömn så jag ska skicka tillbaka den. Så har haft sjukt mycket ångest över vad jag skulle klä ut mig till då och mitteallt kom jag på att tänk vad kul att se mig i sjukt blondt hår, jag som nästan alltid haft mörkt hår i sjukt många år. Skrev det till Vicky och hon skrev, jaaaa, du kan vara barbie. 

Joo det kan jag ju vara tänker jag så jaa, nu blir det så. Haha! Eller barbie vet jag inte direkt men det blir en blond peruk som jag beställt, rosa klänning och mycket mycket rosa smink. Kan nog bli snyggt :) och när det är maskerad blir det ju bara ännu mer kul och man kan se ut som fan :) haha!

Kommer nog bli snyggt! 

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards