Johannanystrom

Alla inlägg den 13 januari 2012

Av Johanna Nyström - 13 januari 2012 14:25


Nu har jag helg. Underbart. 


Ska laga nå mat på en lill strax sen börja fixa mig inför kvällen. 

För klockan sex ska ja infinna mig hos Vicky där vi några tjejer ska dricka lite gott och surra sönder världen :) Sen tänkte vi göra som på tiden då man var fjortis, ta en bilfylla runt Bränna. Och det passar ju perfekt nu när jag har bas och nya högtalare i bilen :) haha! Kommer nog bli kul, men lite lugnt ska jag ta det för vägrar vakna upp imorgon och måsta spy hela dagen och plågas med en förjävla jobbig huvudvärk. Och speciellt när jag och matte kanske far till Luleå imorgon under dagen och sen ska hitta på något roligt på kvällen. 


Nä, mat var de va? Undra vad fan jag ska laga? har ju ingen mat här hemma :(

Av Johanna Nyström - 13 januari 2012 10:35


Hemskt datum. Håller tummar & tår att dagen och kvällen går fint när det är otursdagen idag. 

Men tidigare år tror jag att jag klarat mig ganska bra den här dagen? Minnet sviker lite grann, börjar nog bli gammal :) 


Ska snart snöra på mig nå kläder och fara jobba en lill stund innan jag tar helg. Vet inte riktigt vad som händer ihelgen, gillar ju inte att planera i förväg som ni kanske har märkt, utan ta det samma dag någon timme i förväg typ. Så vi får se, mina axlar och skuldror värker och har sig, tungt i bröstet och en liten huvudvärk smyger sig också på. Hoppas verkligen inte förkylning bestämmer sig för att brytas ut. Inte nu iallafall. Men den har legat och tryckt i flera dagar nu men det är bara samma hela tiden. Ska mata i mig nå vitaminer och dricka mycket vatten idag och hoppas på de bästa. För det suger kukröv att vara sjuk under helger. 

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards