Johannanystrom

Alla inlägg den 26 januari 2012

Av Johanna Nyström - 26 januari 2012 19:34


Att en sån liten jävla sak kan göra en så förbannat arg och upprörd. AAH!!! 

Kommer inte lösa sig så snart skiter jag i allt. Det är typ en chans på miljonen att det löser sig och jag får tag i en blond peruk med långt hår. Inte krulligt, utan rakt eller med lite vågor. Inte så stor chans då alltså. Känns ut riktigt störande när man planerat allt annat perfekt och peruken är det som gör allt typ. 

Kommer jag utan är jag inte "utklädd", utan bara sminkad rosa och klädd i rosa. Kul, NOT! 


Nää, nu gasa till Luleå med mamma för att skjutsa Ida och David som ska till stockholm. Synd att alla affärer hunnit stänga :(

Av Johanna Nyström - 26 januari 2012 10:37


Känner mig inte alls i form idag. Huvudvärk, ont i halsen och risig i kroppen. KUL. Precis lagomt såhär till helgen. Jag får ju hoppas att det bara är nå "falskt alarm" och att det blir bättre under dagen. Ska mata i mig massa vitaminer och mitt dunder te. 


Nu ska jag göra mig klar för jobb, fick mer timmar idag, 11.30-17 Så då stänger jag idag vilket är super! :) Sen längtar jag tills jag kommer hem och får mitt lösespec, ska bli spännande att öppna och se vad som rullar in på kontot inatt. Fast ska inte ha för höga förhoppningar då blir jag bara besviken sen. Men jag borde ju få mer än vanligt för känns som att jag jobbat som fan förra månaden och haft mer timmar än vanligt så. 


Sen peruk fittan där har jag gett upp hoppet om. Ringde till företaget igår men förstod knappt vad hon sa eller mena eftersom hon inte var svensk. och jag tror knappt hon förstod vad jag sa så nu skiter jag i den. Får hoppas att Vicky hittar någon peruk i Luleå imorgon om hon skulle fara annars vet jag inte vad jag ska göra? :/

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards