Johannanystrom

Alla inlägg den 30 januari 2012

Av Johanna Nyström - 30 januari 2012 19:13


Har precis kommit hem från G-byn dit jag och Matte varit en stund. Jag blev less för att de var så kallt och orkade inte stå ute och se när dom försökte kabla igång Davids bil så jag gasa hemåt. 

Så nu ska jag bädda ner mig i soffan och vänta på att ett av mina favorit tvprogram ska börja. Familjen Annorlunda. Sjukt bra program och man förvånas verkligen över hur föräldrarna får allt att funka och hur dom orkar. Och efter det blir det Mammor och Minimodeller :) Kvällen är räddad. Sen ska jag mysa på med min karl innan han åker och jobbar. 


Av Johanna Nyström - 30 januari 2012 19:07


Precis som bilden. Ibland vill jag bara ge fingret åt folk. Blir så spy less vissa människor så de finns inte. Visste ni förresten att ofta, nästan varje gång jag kör bil en längre bit, typ till Luleå så blir jag så jävla less alla idioter efter vägarna som inte kan köra bil så jag brukar tuta och ge fingret åt dom.

Brukar kännas ut förbannat skönt!


 

Av Johanna Nyström - 30 januari 2012 15:52


Har kommit hem från tandläkaren nu och dom slipa bara till tanden så allt de "vassa" for bort. Men en bit är fortfarande borta men tandläkaren tyckte det var onödigt sätta dit en lill bit eftersom det inte var så mycket och att det kostar betydligt mer så hon slipa bara till den och gjorde den mer rak. 

Men fan så dyrt det var, jag var där i 5 minuter och hon slipa bara och satte nå på tanden och de kosta 335kr. 335kr för 5 MINUTER! Det är ju helt sjukt. + att jag måste köpa en speciell tandkräm och fluor och använda i några dagar. Less blev jag. Dom pengarna behövde jag mycket mer till typ mat. Nåja, kanske var värt det för tanden var sjukt vass och ila ihjäl mig när jag åt och drack så. 


Nu ska jag vänta på att min karl kommer hem, äta nå mat och sen kanske fara till G-byn en stund och höra hur dom haft det i Stockholm. 

Av Johanna Nyström - 30 januari 2012 13:28


Och huvudvärken är tillbaka. Kul. 

vet inte vad jag ska göra för att slippa vara sjuk och ha huvudvärk till och från hela tiden. 

Känns som att jag numera lever på vatten och alvedon. Men men, imorgon blir det att fara jobba om jag inte blir sämre men måste fan ha alla pengar jag kan få. 


Har iallafall tagit mig en sovmorgon till klockan halv elva typ. Riktigt skönt & härligt :) Sen kikade jag in på tankafetast och där har nyaste Twilight kommit upp så ni kan ju gissa om jag vart nå glad? Eller lycklig snarare. Så dom två senaste timmarna har jag spenderat med att ligga i soffan och vara glad och njuta av filmen. Nu vill jag bara se nästa, orkar inte vänta. Undra när den kommer ut? Någon som vet?


Nu ska jag iaf snöra ihop nå mat för sen kl halv fyra ska jag till tandläkaren, fick tid snabbt så det är ju bra. Ska bli skönt att få fixat tanden så jag kan äta och dricka normalt igen. Men är sjukt nervös, hatar tandläkaren och alla läskiga verktyg dom har. Hoppas dom bara ska limma dit nån tandbit och att dom inte ska slipa till allt. För då vibrerar ju hela käften och huvudet bort :( Nä hojja, vill inte tänka på det nå mer.

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards