Johannanystrom

Alla inlägg under januari 2012

Av Johanna Nyström - 16 januari 2012 21:43


Råkade ta en timmes powernap här tidigare. Not good. Hoppas verkligen jag kan somna i normal tid ikväll när man ska upp 6.25 imorgon. Fan också. Men orkade på helt seriöst inte hålla upp ögonen och sen när jag väl vakna igen, precis någon minut innan Matte kom hem var jag ännu mer död men han tvinga ut mig på en promenad. Vilket var sjukt skönt & härligt! :) 


Av Johanna Nyström - 16 januari 2012 19:15


Måndag idag och jag har jobbat 7.30-17 . Härligt med lite heltid, och blir så resten av veckan också :)

Fick även en chock nyss när jag logga in på kontot för att se om mina pengar från försäkringskassan rullat in vilket dom hade gjort. Förväntade mig 1000kr typ men 2990kr hade gått in. Hur fan går det till när jag jobbat sjukt mycket förra månaden? fattar noll? Antingen har det blivit nå fel eller så har jag börjat få mer om dagen? Konstigt. Måste vänta och se tills jag får pappret hemskickat. Men glad blev jag iallafall, behövde verkligen pengar nu för har varit väldigt fattig dom senaste 1-2 veckorna. 


Ligger hemma och chillar som fan i soffan. Är helt slut och skulle helst av allt vilja gå sova nu men måste hålla mig vaken till sen ikväll. Undra vad man skulle ha gjort? Blir ju bara tröttare av att vara hemma själv och glo och tråkigt som fan dessutom. Men som vanligt händer det inte så speciellt mycket. 


Kanske laddar ner en film och ser eller tar mig lite ork till ett zumba pass :)

Av Johanna Nyström - 15 januari 2012 20:51


Har funderat hela dagen på vad jag skulle ha hittat på och när jag kom hem från G-byn igen så kom jag på att jag har ju laddat ner Zumba. Så jag lyfte bort soffbordet, drog undan mattan och kopplade datorn till tvn och körde ett zumba pass på 58 minuter. Perfekt när du inte har något att göra. Och det var faktiskt kul och shit så slut man blir. Man rör ju precis hela kroppen hela tiden. 

Jag är helt död nu. 


Så det är ett tips jag kan ge er, pröva själva :) Känns ut sjukt konstigt stå hemma framför en tv och göra som dom gör men det var kul :) Men tur ingen annan såg iallafall, då hade man ju fått skämmas. haha

Ska försöka hinna med ett pass varje dag, om tiden finns. och sen försöka släpa mig till gymmet ibland. 

Man mår så mycket bättre i kroppen och det skadar ju aldrig att röra på sig lite ;)

Av Johanna Nyström - 15 januari 2012 17:50


Helgen är över och söndag är lika tråkig som alltid. 

Det enda vettiga som hänt idag är väl att jag och matte varit på GK´s en sväng. 

Och nu sitter jag i G-byn som jag förövrigt gjort de senaste timmarna nu och tråkar. 

Vill göra nå men vet fan inte vad? Behöver inte vara nå speciellt, bara jag slipper vara ensam och sitta här glo som nån dum jöns. 


Nää ska nog gasa hemåt snart och glo där istället. 

Av Johanna Nyström - 15 januari 2012 16:36


Jävligt kul eller så INT! Nån som har en ny? Hör av er!

matte orkade inte skrapa rutorna på min bil och det slutade med att han knappt såg nå och körde rakt in i världens största isklump. Känns underbart. Om jag är glad idag? NEJ absolut inte. inte sur heller men jävligt less.


 

Av Johanna Nyström - 14 januari 2012 13:36


Alla snygg bilder från igår :)


                           

Av Johanna Nyström - 14 januari 2012 13:05


Shit vilken trevlig kväll jag hade igår med fin tjejerna :) Hade sjukt kul och skratta som aldrig förr. 

Vi började kvällen med att sitta hemma hos Vicky, jag, V, Daniella och Helena. Drack gott, surra, spela "Jag har aldrig", shotta lite och sen kom min syster och körde åt oss. Fast det var typ sten dött kring Bränna igårkväll och vi var typ dom enda som var ute så var det sjukt kul. Vi lyssna på gammal go musik och sjöng med. Det måste vi verkligen göra om! :)


Idag mår jag faktiskt bra, bara lite konstig i huvudet vilket är grymt skönt :) Har varit med Matte på Nilles för en stund sen och ätit flottmat. Och sitter nu hemma och funderar.

Kom förresten på att jag tidigare i veckan beställde hem kläder till maskeradfesten. Mimmi Mouse blir det, hoppas klänningen passar annars får jag skicka tillbaka den och styra upp nå annat. 


Den här blev det iallafall. Sen får man sminka dit nån nos osv :)

Tänkte först köra på något mer avancerat och roligare men de här får duga.


 

Av Johanna Nyström - 13 januari 2012 14:25


Nu har jag helg. Underbart. 


Ska laga nå mat på en lill strax sen börja fixa mig inför kvällen. 

För klockan sex ska ja infinna mig hos Vicky där vi några tjejer ska dricka lite gott och surra sönder världen :) Sen tänkte vi göra som på tiden då man var fjortis, ta en bilfylla runt Bränna. Och det passar ju perfekt nu när jag har bas och nya högtalare i bilen :) haha! Kommer nog bli kul, men lite lugnt ska jag ta det för vägrar vakna upp imorgon och måsta spy hela dagen och plågas med en förjävla jobbig huvudvärk. Och speciellt när jag och matte kanske far till Luleå imorgon under dagen och sen ska hitta på något roligt på kvällen. 


Nä, mat var de va? Undra vad fan jag ska laga? har ju ingen mat här hemma :(

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards