Johannanystrom

Alla inlägg under januari 2012

Av Johanna Nyström - 30 januari 2012 15:52


Har kommit hem från tandläkaren nu och dom slipa bara till tanden så allt de "vassa" for bort. Men en bit är fortfarande borta men tandläkaren tyckte det var onödigt sätta dit en lill bit eftersom det inte var så mycket och att det kostar betydligt mer så hon slipa bara till den och gjorde den mer rak. 

Men fan så dyrt det var, jag var där i 5 minuter och hon slipa bara och satte nå på tanden och de kosta 335kr. 335kr för 5 MINUTER! Det är ju helt sjukt. + att jag måste köpa en speciell tandkräm och fluor och använda i några dagar. Less blev jag. Dom pengarna behövde jag mycket mer till typ mat. Nåja, kanske var värt det för tanden var sjukt vass och ila ihjäl mig när jag åt och drack så. 


Nu ska jag vänta på att min karl kommer hem, äta nå mat och sen kanske fara till G-byn en stund och höra hur dom haft det i Stockholm. 

Av Johanna Nyström - 30 januari 2012 13:28


Och huvudvärken är tillbaka. Kul. 

vet inte vad jag ska göra för att slippa vara sjuk och ha huvudvärk till och från hela tiden. 

Känns som att jag numera lever på vatten och alvedon. Men men, imorgon blir det att fara jobba om jag inte blir sämre men måste fan ha alla pengar jag kan få. 


Har iallafall tagit mig en sovmorgon till klockan halv elva typ. Riktigt skönt & härligt :) Sen kikade jag in på tankafetast och där har nyaste Twilight kommit upp så ni kan ju gissa om jag vart nå glad? Eller lycklig snarare. Så dom två senaste timmarna har jag spenderat med att ligga i soffan och vara glad och njuta av filmen. Nu vill jag bara se nästa, orkar inte vänta. Undra när den kommer ut? Någon som vet?


Nu ska jag iaf snöra ihop nå mat för sen kl halv fyra ska jag till tandläkaren, fick tid snabbt så det är ju bra. Ska bli skönt att få fixat tanden så jag kan äta och dricka normalt igen. Men är sjukt nervös, hatar tandläkaren och alla läskiga verktyg dom har. Hoppas dom bara ska limma dit nån tandbit och att dom inte ska slipa till allt. För då vibrerar ju hela käften och huvudet bort :( Nä hojja, vill inte tänka på det nå mer.

Av Johanna Nyström - 29 januari 2012 22:43


                                                                                           

Av Johanna Nyström - 29 januari 2012 22:09


Då har vi söndag igen då. Och helgen har varit riktigt bra faktiskt. 


Drar en kort sammanfattning då.


Fredag var jag sjuk som sagt och på kvällen tog jag och Matte de bara lugnt. Lega hemma och såg, for och hämtade Tigro nu när Ida är borta så han fick sova hos oss den natten :) Sjukt söt var han. Sen kom Pär & Lotta förbi och hälsade på. Mycket trevligt! 


Lördag var det mest lugnt hela dagen. Mös på med Tigro innan han for till G-byn och sen fixade jag mig inför maskeradfesten som förövrigt var jävligt KUL. Fan så kul jag hade med alla mina underbara tjejer :) Har sjukt mycket bilder från den kvällen och det kan jag nog tacka Vicky för eftersom hon låna kameran en hel del och sprang omkring och fota :) Vissa bilder lär ni aldrig få se, skulle vara för skämmit ;) haha!


Söndag och jag vaknade upp sjukt bakfull och äcklig. Fått spy som en gris på morgon, jätte härligt, INT! Men de var alla shots som V bjöd på som gjorde mig så bakfull. haha. Så har legat hemma mest hela dagen och sen varit i Vännes med Matte och bara tagit de ännu mera lugnt. och nu ikväll har jag varit med söt Annika. Hemma igen och ska spendera resten av kvällen i soffan och inte göra ett skit. 


Har förresten blivit av med en bit från min tand. Sjukt snyggt. Så imorgon måste jag ringa tandläkaren och få den fixad. Håller på bli cp på den, den är vass som fan och ilar och kan knappt tugga mat för att det gör så förbannat ont då. 


Lägger upp en bildbomb snart, så håll utkik! ;)

Av Johanna Nyström - 28 januari 2012 17:05


Har precis sminkat mig, satt på mig kläder och är redo för maskeradfest. Var ju tänkt att jag skulle vara utklädd i "barbie" stuk men sminka mig på nå annat sätt så nu är jag inte utklädd till nå. Inge speciellt. Men jag är ändå utklädd :) haha!


Hoppas det blir kul ikväll..

Av Johanna Nyström - 28 januari 2012 12:25


Nu när Ida och David är i stockholm passade jag och Matte på att låna Tigro igårkväll, så inatt har han sovit med oss. Han är så himla söt :)


 

Av Johanna Nyström - 27 januari 2012 12:14


Blev inget jobb för mig idag. Mådde skit när jag vakna på morgon så var tvungen ringa sjukanmäla mig. 

Kände redan igårkväll hur jag började må dåligt. Huvudvärk, ont i halsen och som svullen, snorig och konstig i kroppen. Men inge feber vad jag vet. Kanske lite igår men inte nu iallafall. Men hade då inte orkat jobba hela dagen och kan inte fara dit och smitta alla söta barn. 


Är ju typiskt att jag ska bli sjuk precis till helgen. FAN! Men ska vila hela dagen och bara ta de lugnt, känner mig redan lite bättre än tidigare på morgon. Och ska mata i mig massa ingefära te, mandariner och annat nyttigt som är bra för kroppen. Hade behövt få tag i massa alvedon och halstabletter men orkar inte fara själv. Får vänta tills mamma slutar så får hon komma hit med allt. 

Av Johanna Nyström - 26 januari 2012 19:34


Att en sån liten jävla sak kan göra en så förbannat arg och upprörd. AAH!!! 

Kommer inte lösa sig så snart skiter jag i allt. Det är typ en chans på miljonen att det löser sig och jag får tag i en blond peruk med långt hår. Inte krulligt, utan rakt eller med lite vågor. Inte så stor chans då alltså. Känns ut riktigt störande när man planerat allt annat perfekt och peruken är det som gör allt typ. 

Kommer jag utan är jag inte "utklädd", utan bara sminkad rosa och klädd i rosa. Kul, NOT! 


Nää, nu gasa till Luleå med mamma för att skjutsa Ida och David som ska till stockholm. Synd att alla affärer hunnit stänga :(

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards