Johannanystrom

Alla inlägg under januari 2012

Av Johanna Nyström - 26 januari 2012 10:37


Känner mig inte alls i form idag. Huvudvärk, ont i halsen och risig i kroppen. KUL. Precis lagomt såhär till helgen. Jag får ju hoppas att det bara är nå "falskt alarm" och att det blir bättre under dagen. Ska mata i mig massa vitaminer och mitt dunder te. 


Nu ska jag göra mig klar för jobb, fick mer timmar idag, 11.30-17 Så då stänger jag idag vilket är super! :) Sen längtar jag tills jag kommer hem och får mitt lösespec, ska bli spännande att öppna och se vad som rullar in på kontot inatt. Fast ska inte ha för höga förhoppningar då blir jag bara besviken sen. Men jag borde ju få mer än vanligt för känns som att jag jobbat som fan förra månaden och haft mer timmar än vanligt så. 


Sen peruk fittan där har jag gett upp hoppet om. Ringde till företaget igår men förstod knappt vad hon sa eller mena eftersom hon inte var svensk. och jag tror knappt hon förstod vad jag sa så nu skiter jag i den. Får hoppas att Vicky hittar någon peruk i Luleå imorgon om hon skulle fara annars vet jag inte vad jag ska göra? :/

Av Johanna Nyström - 25 januari 2012 16:31


Precis när jag hade börjat skära upp korven så skicka Vicky ett sms. - Ska du komma äta på Vippa med mig, Malin & Love? Och snabbt satte jag tillbaka korven i påsen och skrev att jag kommer. 

Inte kan man tacka nej till Vippa mat. Hehe! Och det locka mycket mer än skiti korv och makaroner så.

Nu hemma igen och funderar på vad fan jag ska göra? Hänga upp tvätten när den är klar, vilket är vilken minut som helst. Men sen då? Hmm.. Hör av er om ni har nå förslag eller vill hänga. 

Av Johanna Nyström - 25 januari 2012 14:24


När jag kom hem för en stund sen och kom körandes närmare och närmare brevlådan våran tänkte jag, vafan är det på brevlådan? När jag var tillräckligt nära såg jag att det var en sjukt stor påse med världens största text på där det stod NELLY. Gissa om jag vart glad? 

Skorna var sjukt snygga men sjukt höga. Nu har jag verkligen tagit mig vatten över huvudet. 

Undrar om jag ens kommer använda dom? Eller om jag ens vågar? Men jag väljer att behålla dom iallafall, sen om jag använder dom får vi ju se. Annars är dom fina att bara se på ;) haha! Skor måste ju vara en utav de finaste sakerna att se på, och ha. 


Men perukfan där verkar ju inte alls vilja komma. HMM! Ska kolla mailen nu och se om jag fått något svar, annars måste jag ringa dit. 

Av Johanna Nyström - 25 januari 2012 10:35


Känns bättre idag. Men har någon jobbig klump i magen som nördar sig. Den ligger där och trycker och är jobbig. Känns typ som när man är rädd eller orolig inför nå, nästan som nervös. Och fråga mig inte varför men kan tänka mig att det beror på allt från igår och att jag håller på fundera sönder mig själv. 


Nåja, sitter hemma i soffan och väntar på att få fara jobba 11.30-14 Kort dag idag men det känns Ok ändå. Dock känner jag mig sinnessjukt trött, brukar aldrig snooza men på morgon gjorde jag det 5 gånger. Ovanligt som fan för att vara mig. Brukar stiga upp direkt alarmet ringt. Men kanske blir piggare när jag kommer mig iväg och får i mig lite mat. Hoppas det serveras något gott på skolan idag. 

Har ännu inte fått något av mina två paket förresten. Skorna gör inte så mycket men peruken MÅSTE jag få innan helgen. Vad fan gör jag annars? Då blir ju allt förstört. Skrev till företaget igår men har inte fått något svar ännu. Men jag förväntar mig att paketet ligger i brevlådan idag när jag kommer hem från jobbet annars ringer jag fan dit. 1-3 leveransdagar (arbetsdagar) BULLSHIT. Idag har det gått en veckan, eller 6 arbetsdagar sen jag beställde. Att man kan bli upprörd och irriterad på sånt. 


Nää, ska försöka vända den här dagen totalt, till det bättre, eller till det bästa. 

Av Johanna Nyström - 24 januari 2012 20:59


Jobbat 11.30-15 Sen har jag bara varit hemma hela dagen lång och kvällen. Har bara varit ut en snabbis till Konsum för att köpa snus och hårfärg. Har riktigt fått kämpa mig igenom den här dagen. 

Har försökt vara glad och trevlig och ha ett leende på läpparna men egentligen har jag bara velat gråta ut till alla som varit i min närhet. Speciellt till Matte, men jag har inte sagt ett ord. Jag har bara varit tyst och stängt allt inom mig. Så istället har jag varit grining och sur. Det blir så fel. Jag är inte ens sur åt nån, jag är bara sjukt nere och ledsen idag men har inte orkat berätta vad det är. Är så svårt, jobbigt ibland.


Sen har jag iallafall tagit tag i städningen, dammsugit, skurat, plockat undan saker, vikt tvätt, bytt sängkläder och stor städat toan. Disken orkade jag inte ens fundera på för att jag var så jävla less så jag ringde Ida och sa att hon får 100kr om hon kommer och diskar. Hon ska ju till stockholm på torsdag så det passa ju bra. Och så snäll syster man har så kom hon <3 Förstår inte ens hur hon orka, för sådär mycket disk har vi aldrig haft och hon sa själv att hon aldrig diskat så mycket. Men har helt ärligt inte orkat ta tag i skiten. Men nu är det borta och ska framöver försöka diska oftare så det inte samlas på och man bara skjuter upp på det. Sen om man skulle få någon hjälp här hemma att städa osv skulle det göra mycket & uppskattas sjukt mycket. Men orkar inte vara nån jäva gnäll kärring. Tycker sånt där ska vara en självklarhet och komma naturligt. men men.. 


Nu blir det "slapp-tid" i soffan innan man kryper ner till sängs och sussar. Hoppas på goda och lyckliga drömmar inatt. 

Av Johanna Nyström - 24 januari 2012 10:26


Har drömt om mormor inatt, eller nu på morgon innan alarmet ringde. Jag drömde om den där kvällen då jag fick världens jobbigaste samtal, jag drömde om precis allt som hände, allt som sas, allt jag kände just då. Sjukt. Sjukt att drömmar kan kännas så verkliga och att man kan drömma om en sak som hänt, precis på pricken. Inte en detalj var missad. Allt var med ... I drömmen. Vaknade av alarmet när jag precis kom till G-byn i drömmen med tårar nerför kinden. Kommer så ihåg hur mamma krama om mig och tårarna bara forsade nerför min kind. Hon försökte lugna och trösta mig. Jag la mig i soffan och funderade, alla tankar surrade i mun på varandra. Jag legade där och väntade på att morfar och Ida skulle komma hem från Tallviksgården. Klockan var halv ett på natten. När dom kom och morfar satte sig ner vid bordet där vi redan satt och vänta kom tårarna igen. När han skulle försöka vara lugn och säga nå, bröt han ut i gråt. Han var helt förkrossad och tårarna bara rann. Det var hemskt.


Legade kvar i sängen en stund på morgon och tänkte tillbaka på allt, kommer ihåg dagarna efter, det var nästan dom jobbigaste. Att se sin morfar så ledsen och förstörd, han som alltid skrattar och skämtar, han som aldrig är ledsen eller sur. Han som alltid brukar gå runt med ett leende på läpparna, han som alltid vill alla det bästa.


Minns då jag lega i sängen hemma hos honom, han började gråta och sa att - nu är hon borta, hon finns inte mer. Det gick bra när hon flytta till tallviksgården för då visste jag att hon var där, men nu är hon borta för alltid. Jag la mig hand på hans arm och försökte trösta han. Han fortsatte. - Du vet Johanna, vi har aldrig varit elaka mot varandra och vi har varit gifta i 40 år(tror jag det var) och hon älskade er så mycket. Hon ville alltid att ni skulle ha det bra.  



Idag, nuförtiden, går det inte en enda dag utan att jag tänker och saknar henne. Hon finns alltid med i mina tankar. och vissa dagar går det bätrre medans andra är sämre, tyngre. Och idag är en sån dag. Vill bara stänga mig inne och bara vara. Slippa alla måsten. Bara ta det lugnt. Helst av allt skulle jag vilja spendera dagen med morfar. Dricka kaffe och surra.Umgås med min fina fina morfar.


Och måste bara få säga att Tigro är nog den som gjort så morfar är mest glad. Har aldrig sett någon människa tycka om en hund så mycket. Morfar tar hand om Tigro när Ida är på skolan och man märker hur glad han blir. Han har sällskap hela dagen och så söt Tigro är och med hans personlighet så förstår man varför en hund kan föra så mycket glädje åt en människa. Alltid när man kommer till morfar så är det första man får höra vad Tigro gjort idag, saker som är söta och roliga åså skrattar morfar för att han tyckte det var så roligt. Tyckte det är bra, han håller sig sysselsatt under dagarna och känner sig inte lika ensammen. 


 

Av Johanna Nyström - 23 januari 2012 20:35


Hade sjukt tråkigt tidigare och när jag hade som tråkigaste skickade Daniella ett sms.


D - Vad gör du?

J - Sitter hemma och glor. Du?

D - Men samma! Bjuder du på te?

J - Yes, kom över! :)


Söt Danni! :) Så vi satt här hemma hos mig ett tag med varsin dator i knät, drack te och surra. Haha!

Hur det ska ha sett ut kul. Sen bestämde vi oss för att gasa inåt Bränna där vi också plockade upp Vicky. Så vi har raggat kring byn ett tag och surrat på, skrattat och haft det trevligt. 

Måste även få tillägga att jag har världens bästa vänner. Och jag mår så bra av att ha dom i min närhet. Allt känns ut så himla lätt, enkelt och bra. Man har aldrig en tråkig sekund med dom.

Tack för att ni finns. 



Nu är jag hemma igen och ska mysa mig ner i soffan och äta gurka o dipp. GOTT! =) Och invänta att det nya tv-programmet Mammor och minimodeller ska börja. 


sol

Av Johanna Nyström - 23 januari 2012 18:04


Solen valde att titta fram idag och det gillas! Har varit så grått & trist väder för länge nu så var på tiden att solen tittade fram. Fick en timmes extra jobb idag så det var ju bra. Imorgon blir det samma och sen som vanligt 2,5h förutom på fredag då det blir hel dag. Härligt! Dock känner jag mig inte riktigt i form, känns som att "halv förkylningen" är på G igen. Har huvudvärk och ont i kroppen. Hoppas det inte bryter ut. 


Har iallafall precis kommit hem, varit och solat en sväng och shit så skönt det var. Varmt & härligt. 

Ska försöka ta mig tid och fara en gång i veckan så färgen inte försvinner direkt. 

Nu vettefan vad som händer. Städa lockar inte alls, känns bara ut så jävla jobbigt och så jävla tråkigt. 

och nej, inga paket idag inte :( Hoppas på imorgon då. 

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards