Johannanystrom

Direktlänk till inlägg 18 januari 2010

Helgen som varit!

Av Johanna Nyström - 18 januari 2010 10:29

Har varit väldigt dålig på att uppdatera under helgen, eller har rättare sagt inte haft någon lust alls. Men kan ge er en liten sammanfattning av min helg.


Fredag - Var vi en massa tjejer hos Vicky och firade henne för att hon fyllt 20. Där spelade vi spel, sjöng, surrade och skrattade en heeel del. Jag hade skit kul och tycker att vi måste göra om det igen, snart :)


Lördag - Vaknade jag upp med världens bakfylla, fick ligga och spy hela morgonsidan till kl ett typ då jag verkligen tvingade upp mig själv för att fara kolla basket med Linn. Men när vi hade sett två perioder gav vi upp, ville bara spy, spy och spy under hela tiden vi satt där. Så vi for till Amanda istället och intog soffläge i lågon timme. Hon var så snäll och bjöd oss på rostade frallor och Oboy :) Sen på kvällen kommer jag faktiskt inte alls ihåg vad jag gjorde? haha! Minnet sviker men jag tror jag var hemma största delen av kvällen och tog det satans lugnt.


Söndag - Sov skit hela natten eftersom jag var så nervös inför tatueringen som skulle påbörjas kl ett. Väl där och när vi körde igång gick det över och smärtan kom istället sakta men säkert smygandes på mig. Vid ca klockan fem var vi klara och kan säga att sista timmen var obeskrivlig, var så öm och det gjorde så förbannat ont men jag plågade mig själv och vi hann klart det vi skulle så nästa gång är det bara att göra fjällen på draken och lite till så är den klar :) Somnade kring halv tio, var helt död.


Måndag, idag - har sovit skit även i natt, har fått ligga på rygg och sova i princip hela natten eftersom jag alltid annars brukar ligga och sova på högerarm vilket jag absolut inte kunnat göra. Och kan ju även meddela er om att jag vaknat upp med bläck på kroppen, magen och benen. Var fullt i sängen, plasten hade åkt på sniskan. Det är inte ofta man sover i bläck inte. haha! Nu ska jag iaf gå rasta hunden sen ska jag fara till Linn just efter elva då pappa far på jobbet.


Snör upp någon bild från helgen senare.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Nyström - 10 juli 2013 12:11

  Nu lämnar jag denna blogg. Det behövs något nytt ....  Så nu hittar ni mig på http://johannanystroms.se/ ...

Av Johanna Nyström - 9 juli 2013 21:42

                     

-

Av Johanna Nyström - 9 juli 2013 19:40

  Hunnit steka i poolen i förrgår och igår. Inget "riktigt" sommar väder än men har inte gett upp hoppet. Hann ju iallafall få mig lite färg. Men tyvärr så är man ju långt ifrån så brun man brukar vara den här tiden på sommaren. De är ju hemskt. ...

Av Johanna Nyström - 8 juli 2013 10:15

  Mamma ringde nyss och frågade Garbins idag?  Vet inte om jag ska orka pallra mig dit. Blåser ganska mycket ute och är rädd att det blåser tio gånger mer där när de är så öppet och vid älven. Hmm.. Ska väcka Matte och höra vad hans plan är.   ...

Av Johanna Nyström - 7 juli 2013 21:10

  Gud så jag har hunnit med massor med saker sen senast.    Kan börja med att premiär bilbingon i Lansjärv vart lyckad för min del. Vann 1500 kr. Sjukt glad vart jag! Sen har jag hunnit lägga ner massor med tid på Dollar. Vilket beror på att ...

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards