Johannanystrom

Alla inlägg under september 2010

Av Johanna Nyström - 2 september 2010 12:37

Tröttheten tar över mig idag, eller försöker iallafall, men jag kämpar och kämpar. Det känns som att 5 minuter är minst en halv timme. Tiden går verkligen sakta idag. Usch! Men nu är jag iaf hemma på lunch, ska passa på att mata i mig kaffe så kanske man får nå energiryck ;) haha!

Men tror risken är liten.


Fredag imorgon förresten, undra vad man skulle ha gjort? Jag är sjukt dricka sugen men hade samtidigt varit skönt vara nykter och ta det lugnt, spara på krafterna en helg iaf ;P Men men, vi får väl se vad som händer!


  

Typ såhär känner jag mig idag :)

Av Johanna Nyström - 2 september 2010 08:35

Vilken natt - dålig natt. Har sovit skit och vaknat miljarder gånger, det passar ju perfekt eftersom jag snart ska fara jobba. Usch, fy och blä säger jag bara. Är verkligen helt sjukt trött. Hoppas en stor kopp kaffe räddar min dag!   

Av Johanna Nyström - 1 september 2010 22:43


Fick jobb imorgon så då blir det att slita ut sig än en gång. Känns ut förbannat tungt såhär sent på kvällen då man bara helst vill kunna sova hur länge man vill men det ska nog gå bra efter att man fått sig en morgondusch och väl kommer till Konsum......

Jag får ju pengar, pengar! Mmm-mm-M!  ;)

Och sova hinner jag göra i helgen och resterande dagar då man har lite göra, vilket är typ varje dag! haha! 


Nää, nu blir det sängen för min del. Godnatten! <3


Av Johanna Nyström - 1 september 2010 17:00

Har precis kommit hem efter en liten tripp till Happis med Frida. Och nu är jag 3 par skor rikare :) Mums på det! Älskar skopunkten. Blev tre par av dom jag lagt upp här i bloggen för någon dag sen. 2 vita och ett par svarta. Kan snöra in bilderna igen här längre ner. Det som förvånade mig mest var att jag inte köpte ett enda par med hög klack, bara platta! haha! 

Nåja, jag är mer än nöjd men några gympaskor blev det inte :( Dom jag väl ville ha var helt konstiga i storlekarna och ingen passade. Men ett besök på MAX gjorde nog ändå dagen ;)


Nu blir det att varva ner just och sen försöka hitta på något roligt! :)


Här har ni dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      

Av Johanna Nyström - 1 september 2010 09:44

Jag & Frida till Haparanda för att shoppa :)

Min plan är att försöka hitta ett par nya gympaskor och sen 3 par på skopunkten :) Som tur är har jag en snäll morfar som betalar gympisarna.


Nä, hinner inte blogga mer, måste göra mig klar nu innan vi ska börja rulla. 


Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards