Johannanystrom

Alla inlägg den 22 september 2010

Av Johanna Nyström - 22 september 2010 22:35

Sitter och kollar igenom gamla bilder på datorn och hittade den här på mig & Vicky som jag bara var tvungen lägga upp. Så sjukt söta och så sjukt fjortis var vi på den tiden! haha!

Året var 2006


Tänk vad tiden går fort!

Av Johanna Nyström - 22 september 2010 19:05

Har kommit hem från Luleå för en timme sen typ, och jag är helt slut körd. Ändå har jag inte varit in på nån klädaffär eller sko, utan bara följt med mamma och pappa på deras pensionär affärer. Det blev iallafall en bil för deras del, en ful sådan tycker jag. Men som andra bil duger den väl gott & väl, och hade dessutom bara gått 16000mil. Men till våren blir det en nyare bil, jag håller tummarna att dom köper en Bmw :) Haha! Själv så sparar jag för fullt till min pärla som inom en snar framtid kommer stå på gården här i G-byn. Måste bara jobba klart den här månaden och få lönen så jag vet hur mycket som fattas. Dock har bilen jag spanat in sålts, vilket jag visste den skulle hinna göra. Så har bestämt mig för att inte kolla blocket förren jag har nog med pengar :) Blir så besviken annars. 

Nog om bilar, ikväll blir det lugnt, ska väl dra ut med Annika just på Bränna om ett lill tag och se om de är nå livat där. Och hinner man kanske jag ser Idol, annars får det bli en film innan läggdags :)


För övrigt så längtar jag sjukt mycket till helgen. Speciellt Lördag för då har jag FF. Mamma & pappa åker bort lördag eftermiddag och kommer hem på söndag eftermiddag nån gång. Så på Lördag kommer Vickan till mig och ska sova, hur vi ska ha det bra! :) Blir att dricka ett gäng här och ha det trevligt! Alla som vill får komma, hör bara av er :)

Av Johanna Nyström - 22 september 2010 08:33

Gissa om jag var nå död då alarmet ringde på morgon? Fyfan säger jag bara. Kan nog bero på att jag hade väldgt stora problem med att somna igår kväll efter att filmen var slut. Men det var bara stiga upp och se glad ut. Nu sitter jag här framför datorn med en hund i famnen och dricker kaffe. Ska snart göra mig klar så vi kan börja rulla mot Luleå :)


GODMORGON , förresten! :)

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards