Johannanystrom

Alla inlägg den 25 september 2010

Av Johanna Nyström - 25 september 2010 17:45

Vickan har som sagt kommit hit till Överkalix igår, sjukt kul!

Planen våran igår var att vara nyktra & skötsamma, fara på UG och se Stormare uppträda. MEN när vi var och umgicks med Tobbe och Anton fick vi ett väldigt bra erbjudande. Fara bada bastu och dricka i Stråkan.

Och vi nappa på direkten. Så vi fixade allt, var till lomträsk och for slutligen till Stråkan. Och kan lugnt säga att de var värt det, att dricka och basta istället för att se Stormare. Så jävla skönt det var! :)

När vi blev less bastun efter några timmar kom Rebecca och hämtade oss och vi for på Hotellet där det var mycket folk faktiskt.

Hade en sjukt kul och trevlig kväll :)


Lördag idag och på morgon vaknade man upp bakfull och jävlig, vi tog oss ork och for på Vippa o åt bakismat. Sen har vi hängt med Anton, Tobbe och Rebecca kring Bränna ett tag. Dom skulle till Piteå och sova på hotell men tyvärr så är både min och Vickans ekonomi väldigt dålig just nu så vi fick tacka nej till det.

Så nu istället så håller vi på laga mat, Älgkött och potatisgratäng +sallad. Mmm - Mm - Mmmmmmm. Maten är snart klar, så nu väntar vi bara på att Annika ska komma och Josse mest troligt så vi får gotta oss och börja dricka! :)

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards