Johannanystrom

Alla inlägg den 5 september 2010

Av Johanna Nyström - 5 september 2010 17:05

Kan man lugnt säga. Har då absolut inte haft tid till att blogga, eller inte orkat rättare sagt ;P Vi drar väl en liten sammanfattning då. 


Fredag: Jobbade på Konsum till 16.00 For hem, fixade mig, drog ut med Emil, Malin & Lars. Killarna kopplade bas i Malins bil i garaget hemma hos Emil medans vi såg på och höll på frysa ihjäl. Jag kan lova er att det var minus grader där inne och eftersom E skulle ha öppet dörrarna och allt tjorva så vi fick vara där i över tre timmar, så nå var man något jävla kall. Men när det äntligen var klart tog vi nå varv på Bränna, sen hem till Lars och gjorde Bullens m bröd. Och sen var det godnatt. 


Lördag: For på hund utställning med mamma & syster, var intressant och roligt men kallt dock. När den var slut var det bara hem fixa sig för att sedan börja dricka och fara bada i relaxen på hotellet. SJUKT KUL! De var nog det bästa på hela helgen. Skönt och trevligt :) Och när klockan närmade sig elva for vi till Ida & David på T-vik där jag sen har somnat så gott i deras säng. 


Söndag: Vaknar upp, blir rädd, vet inte vars jag är, sen ser jag att Ida och David ligger och sover brevid mig. Skräck! haha! Så vi har legat och trängts alla tre i sängen inatt. Och idag har jag bara tagit det lugnt och ska fortsätta göra det. 


Bjuder på några bilder från igår.


                              

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards