Johannanystrom

Alla inlägg den 13 september 2010

Av Johanna Nyström - 13 september 2010 22:55

Är verkligen på toppen humör just nu och har varit det hela dagen. Känner mig så lycklig och mår sjukt bra. Livet är allt för härligt ibland!


Har haft en sjukt trevlig dag idag, jag & Tigro har varit hälsat på Daniella tidigare där även Annika och Frida var. Sen ikväll har jag, Annika & Daniella legat på Knus och kollat Ullared och dillat på som aldrig förr, men hur vi har fått skratta! :) haha! Och nu har jag precis kommit hem och tänkte väl snart göra godnatt så man orkar med lill pyret imorgon. 


Förresten så vill jag bli miljonär, ha oändligt med pengar. 

Jag vill utomlands NU, eller bara fara iväg nånstans, en lite större stad och bara vara. Göra nå nytt, kul. Inte sitta här i Överkalix och glo. Det har man gjort i så många år nu.. 

Nää, godnatt med er. Puss!   

Av Johanna Nyström - 13 september 2010 14:22


          


Så söt! :)

Av Johanna Nyström - 13 september 2010 13:51

Hösten brukar vara mörk & kall, och man brukar ha noll fantasi till att göra nå. Man ligger hellre hemma och ser film hela dagar och kvällar. Men nu är det mycket jag ser framemot och det planeras bara mer och mer roliga saker :)


Än så länge ser det ut såhär:


* En Luleå tripp för att shoppa

* 2/10 - Mikaelimarknad = Hotellet men först fin middag med tjejerna

* 8/10 - Bo på Hotell i Luleå, är bjuden på inflyttningsfest/förlovningsfest hos Vicky & Johan. Förfest hos dom sen utgång :)


Och sen kommer det säkert mer, vi hade ju tänkt hinna med en övernattning ute i skogen i Annika och deras stuga. Fara till Piteå havsbad, bo på hotell, bada och ha det allmänt bra.

När då det blir av får vi ju se :) 


Av Johanna Nyström - 13 september 2010 10:40

Fick mig en liten sovmorgon idag, hur skönt som helst och det behövdes verkligen. Var så sjukt trött och slut igår. Så nu är man hyffsat utvilad :)


Måndag idag, planerna är noll än så länge, kanske far och solar om jag orkar, men hundvakt ska jag då vara som vanligt iaf.

Längtar till Onsdag då min lön kommer :) Woho! Ska försöka vara snål och spara så mycket det går nu här framöver, för nu måste jag ha mig en bil. Om ca två veckor blir jag utan och det kommer suga.

Måste även ta och boka hotell nu i veckan så det inte hinner blir fullbokat :)


Nä, nu ska jag gå äta lite frukost sen får vi se vad som händer! :)

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards