Johannanystrom

Alla inlägg den 23 september 2010

Av Johanna Nyström - 23 september 2010 16:53

Dagen har gått sakta, kanske beror på det trista vädret och att man inte haft något att göra. Men tillslut for jag ut med Matte & Pär. Tror fan dom förgyllde min dag. Hade fått åt psyket om jag stannat hemma hela dagen.

Men nu är jag hemma igen, dock bara för att äta. Måste väl ut igen sen om det händer nå intressant, bara nå som är bättre än att ligga hemma helt själv iaf :)  För det hatar jag verkligen, blir så rastlös och uttråkad så jag finner inte ens ord. Jag vill alltid ha något att göra, eller rättare sagt umgås med folk. Att vara ensam är det värsta jag vet, så sjukt tråkigt. Och vad är inte bättre än att umgås med nära & kära? :) 


Fredag imorgon gott folk, som jag längtat. Har inga större planer direkt men jag ska då självklart och se när Peter Stormare uppträder på UG tillsammans med bandet Edizons/Dräpers. Är ju inte ofta det händer i lilla Överkalix så det kan nog bli kul och intressant. Kameran får självklart följa med så jag kan bjuda på några bilder! :)


Nää, nu ska jag gå och börja med maten. Håller på hungra ihjäl.

Av Johanna Nyström - 23 september 2010 09:57

Vet inte vad som hänt, men på senaste tiden har jag börjat drömma sjukt mycket mardrömmar, helt hemska eller helt konstiga. Tungt som fan är det. På morgon hade jag tur, mamma kom in med hunden i mitt rum så jag vaknade och inte hann drömma klart, det tackar vi för!

Och det värsta är ju att när jag väl vaknar så måste jag fundera om det verkligen har hänt/är så. Brukar ta ett tag innan jag fattar att det bara var en dröm.


Nåja, nog om drömmar. Sitter här hemma framför datorn inlindad i en varm och go filt. Försöker ta mig ork att hoppa i duschen men det känns ut så förbannat jobbigt. Men jag ska, för jag orkar inte sitta hemma idag fast det regnar. Sitta hemma kan man göra när man blir gammal och grå.


   Jag saknar min klass från gymnasietiden! <3


Och från högstadietiden såklart, har dock ingen bild på datorn som jag kan lägga upp :)


Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards