Johannanystrom

Alla inlägg den 12 september 2010

Av Johanna Nyström - 12 september 2010 23:49

Har precis kollat filmen First Daughter, sjukt bra och lite romantisk. Vet inte hur många gånger jag sett den men jag får aldrig nog. 


Nu blir det iallafall godnatt för min del. Det är en dag imorgon också.

Godnatt! :)


  

Av Johanna Nyström - 12 september 2010 21:32


Nu blir det att bädda ner sig i sängen under täcket med en massa gott och slå på en kärleksfilm och gråta som aldrig förr :) Mysigt!


      

Av Johanna Nyström - 12 september 2010 16:39

Önskar det gick, för fan så kul vi hade det i Sen Höst/Vintras! Saknar det! <3


                                                                


Saknar när jag, Linn, Dan & Tobbe alltid hängde gäng!

Av Johanna Nyström - 12 september 2010 15:28

Hemma hos Sam! 


Av Johanna Nyström - 12 september 2010 11:34

Har jag verkligen haft! Kan inte bli bättre än den varit. 


Helgen började med att i Fredags for jag ut med Annika och umgicks, men efter inte allt för länge ringde dom från Konsum och frågade om jag kunde komma jobba några timmar, så från kl ett till fem fick jag arbeta. Sen var det snabbt och plocka upp Vickan och fara hem till mig, göra oss klara för att sedan dricka :) Kvällen vart lyckad och jag hade väldigt roligt & trevligt. Kul att V kom till Ökx och var ut med mig, oss. Dock blev det en ganska tidig kväll för min del, var så trött och slut efter ett få antal timmars arbetande så jag for hem och joinade sängen. 


Vaknade sedan upp på Lördag, duscha, fixa mig lite och sen for jag & Vickan in till Bränna och åt mat på Maddes. Vi hann även med att fara våldgästa Dan i Björkholmen där vi lega någon timme och kände lugnet. 

På kvällen eller vid typ fem drog jag, Vickan, Lars & Krille till Luleå för att hälsa på Vicky och Johan, se deras nya lägenhet som verkligen var super snygg! :) Killarna gick ner på Allstar och tog sig nån öl medans vi tjejer passade på att snacka skit och ta igen allt. Det kändes som på den gamla goda tiden, då vi alla tre alltid var samlade. Sjukt trevligt och sjukt skönt att komma bort några timmar nykter från Överkalix. 

Väl hemma i Ökx igen, tog vi nå varv, sen for jag & Vickan hem till mig och bäddade ner oss i sängen och myste, surrade på om allt möjligt och vid halv två var det godnatten. 


Söndag idag och jag har för ett tag sen skjutsat Vickan till bussen så hon skulle få fara hem till sin sötaste son och karl. Vad som händer resten av dagen får vi se, men det blir nog mera lugnt. 


Har verkligen haft en super trevlig och bra helg med en massa underbara människor. Vill tacka alla som finns där, Kärlek till er! <3


Och här har ni några bilder från i Fredags. 


                         

Äkta vänskap!

   

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards