Johannanystrom

Alla inlägg under september 2010

Av Johanna Nyström - 19 september 2010 11:23

Det skulle verkligen inte sitta helt fel. 


Söndag idag, vilket betyder många saker, man ska rösta idag, vi får veta vem som vinner valet, helgen drar sig mot sitt slut och söndagsångesten smyger sig på en. 


Jag har haft en underbar och rolig helg. Känns ut trist att den är över. 

Jag började iallafall helgen, Fredag med att fara ut och umgås med Matte. Sen blev det att fara umgås med Annika på kvällen, vi ragga kring Bränna, sjuka oss, for på UG, kolla Idol en stund, hade Allsång i bilen till gamla godingar, for till henne och åt blåbärspaj och hade det allmänt fint!


Lördag vaknar jag upp och inser ganska snabbt att jag måste till Luleå för att köpa mig ett par gympaskor, gör mig snabbt klar och drar med mig Lars. Väl i Luleå går jag in i alla affärer som har skor, men inte fan hittar jag några. Och efter ett besök på H&M och GinaT kommer jag ut med två tröjor. Så jag ger upp hoppet om att hitta mig nå skor och vi for och åt god mat på Östernspärla och rulla sen hemåt igen. 

På kvällen blev det att fara till Frida där hon, Daniella och IdaH var. Sen svek dom oss och vi for istället ut och var med Helena, Annika och Malin. Vi for på ett litet spökmission men när vi var framme vid spökhuset skrämde vi upp varandra så mycket att vi låste alla bildörrar, skrek och aldrig gick ut. Det blev en tidig kväll för min del, började må sjukt dåligt så vid elva, halv tolv for jag hem och sov. 


Söndag idag, och vettefan vad man skulle ha gjort? Jag har ju redan röstat så det kan jag ju inte sysselsätta mig med. Men blir iaf senare att fara ut med Annika och hitta på något roligt. Kanske någon mer tös vill komma joina oss? =) 

Av Johanna Nyström - 19 september 2010 11:13

    

Från H&M 199kr



Från GinaTricot 249kr

-

Av Johanna Nyström - 16 september 2010 22:43

Jobb, jobb, jobb är vad min dag bestått utav. 

Men när jag väl fick sluta var det snabbt hem äta för att sedan fara rösta med Annika. Känns ut skönt att det är gjort bort nu så slipper man trängas i en liten lokal på Söndag istället fylld med en massa människor.

Efter vi hade röstat for vi med Helena och Malin, vi dilla mest på, for på UG och fick oss kaffe och såg Idol. Nu har jag precis kommit hem för en stund sen. Så jag tänkte väl göra godnatt snart, är sjukt trött.


Fredag imorgon! :) 

Av Johanna Nyström - 15 september 2010 23:11

Onsdagen börjar dra sig mot sitt slut och jag är mer än nöjd över dagen som varit. Har lagat super god mat idag, kycklingsallad. Mums! 

Annika och Daniella har varit förbi och hälsat på mig en lill sväng och sen ikväll har jag varit hos Helena med hon & Annika och myst i soffan till Idol.

Och nu blir det sängen för min del, ska upp tidigt imorgon för att jobba. 


Godnatt!

Av Johanna Nyström - 15 september 2010 13:21

Idag har jag fått lön, det gillar vi starkt! :)

Så just för tillfället känner jag mig rik, eller rikare än jag varit på länge, men jag längtar ännu mer till nästa månad, den 15Okt då jag kommer få minst dubbelt så mycket som nu i lön :) Woho! Glad är jag!


För övrigt har jag hunnit med ganska så mycket idag än så länge.

Har bokat hotell i Luleå, hunnit vara på banken, sola, storhandlat och ska snart börja med maten, det blir kycklingsallad idag :) Mums!

 

Undra vad man skulle ha gjort ikväll? Är sugen att hitta på något roligt :)

Imorgon blir det iallafall jobb!

Av Johanna Nyström - 14 september 2010 17:46

Har jag råd till min bil :) Gud så skönt det ska bli att ha en egen.

MEN jag har ett litet problem, har hittat mig en bil nu som jag vill ha och innan jag hinner få min nästa lön så finns den säkert inte kvar :/ Hur fan skulle jag ha gjort? Skulle kunna fråga morfar men känns ut så dumt, och tror inte jag skulle våga fråga efter så mycket pengar!? Nog för att han får igen men ändå.. Det suger! Hade gärna kunnat ta nästa lön nu tack.

Nåja, vi får se hur jag gör, kanske hinner komma in nån mer :)


Har iallafall slutat jobba 17.00 idag, och fan så min rygg dödar mig.

Måste tvinga mamma att massera mig sen, skulle vara grymt skönt och det behövs också :) Ikväll blir det Idol tittande, nån som vill kolla med mig? Så tråkigt sitta hemma helt själv och se. Hör av er!!  

Av Johanna Nyström - 14 september 2010 12:25

Klockan 07.00 imorse ringde telefon, Konsum och frågade om jag kunde komma jobba. Tacka ju såklart Ja, så då var det bara snabbt hoppa in i duschen och snöra på sig den röda skjortan och de svarta jeansen och gasa ner mot Bränna. Så trött jag var på morgon går knappt att beskriva, jag ville bara ligga kvar i min varma och sköna säng och sova.

Nåja, tur mamma var hemma annars hade jag nog lätt kunnat råkas somna om.


Ikväll är det förresten Idol från Luleå, kul. Kanske man känner igen nån? :)  

Nepp, nu lägga sig på soffan just och varva ner innan lunchrasten är slut.

Av Johanna Nyström - 13 september 2010 22:55

Är verkligen på toppen humör just nu och har varit det hela dagen. Känner mig så lycklig och mår sjukt bra. Livet är allt för härligt ibland!


Har haft en sjukt trevlig dag idag, jag & Tigro har varit hälsat på Daniella tidigare där även Annika och Frida var. Sen ikväll har jag, Annika & Daniella legat på Knus och kollat Ullared och dillat på som aldrig förr, men hur vi har fått skratta! :) haha! Och nu har jag precis kommit hem och tänkte väl snart göra godnatt så man orkar med lill pyret imorgon. 


Förresten så vill jag bli miljonär, ha oändligt med pengar. 

Jag vill utomlands NU, eller bara fara iväg nånstans, en lite större stad och bara vara. Göra nå nytt, kul. Inte sitta här i Överkalix och glo. Det har man gjort i så många år nu.. 

Nää, godnatt med er. Puss!   

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards