Johannanystrom

Alla inlägg under september 2010

Av Johanna Nyström - 7 september 2010 10:25

Solen skiner för fullt och det är hyffsat varmt ute faktiskt.

Nu är det ännu en ny vecka och vad ska man säga? Det suger. Alla jobbar eller går skola så det finns inte alls mycket att göra under dagarna.

Igår legade jag hemma hela dagen mest, var ute med hunden på gården och lekte, tränade han att gå i koppel osv. Sen vid fyra kom Dan och plockade upp mig, vi tog oss varsinn mjukglass, var nog årets sista och sen kom Tobbe med och joina oss, vi var och körde till Snabers och kolla läget, till Stråkan och allmänt gled omkring.


Får se vad jag hittar på idag? Kanske far och solar, är något jävla blek, vilket jag hatar. Men det jobbiga är ju att ta sig ork att fara ;P haha!

Nåja, kanske tar med mig kameran ut en sväng och fotar lite! :)

Av Johanna Nyström - 6 september 2010 12:06

Fick syn på den här hemska filmen där en kvinna kastar nyfödda hundvalpar i en flod. Vad ska man säga? Det är helt fruktansvärt, fan att jag kollade på filmen. Skulle jag bara ha fått se, träffa idioten hade hon varit död för längesen. JAG HATAR DJURPLÅGARE!! Ni borde få dödsstraff!!!!!


Jag varnar alla känsliga tittare!!!

http://video.se.msn.com/watch/video/har-slanger-hon-valpar-i-floden/ahormyig



Nu ska jag gå och mysa mig ner i soffan med våra 4 underbara hundar och ge dom all min kärlek <3


        

Av Johanna Nyström - 5 september 2010 17:05

Kan man lugnt säga. Har då absolut inte haft tid till att blogga, eller inte orkat rättare sagt ;P Vi drar väl en liten sammanfattning då. 


Fredag: Jobbade på Konsum till 16.00 For hem, fixade mig, drog ut med Emil, Malin & Lars. Killarna kopplade bas i Malins bil i garaget hemma hos Emil medans vi såg på och höll på frysa ihjäl. Jag kan lova er att det var minus grader där inne och eftersom E skulle ha öppet dörrarna och allt tjorva så vi fick vara där i över tre timmar, så nå var man något jävla kall. Men när det äntligen var klart tog vi nå varv på Bränna, sen hem till Lars och gjorde Bullens m bröd. Och sen var det godnatt. 


Lördag: For på hund utställning med mamma & syster, var intressant och roligt men kallt dock. När den var slut var det bara hem fixa sig för att sedan börja dricka och fara bada i relaxen på hotellet. SJUKT KUL! De var nog det bästa på hela helgen. Skönt och trevligt :) Och när klockan närmade sig elva for vi till Ida & David på T-vik där jag sen har somnat så gott i deras säng. 


Söndag: Vaknar upp, blir rädd, vet inte vars jag är, sen ser jag att Ida och David ligger och sover brevid mig. Skräck! haha! Så vi har legat och trängts alla tre i sängen inatt. Och idag har jag bara tagit det lugnt och ska fortsätta göra det. 


Bjuder på några bilder från igår.


                              

Av Johanna Nyström - 3 september 2010 17:42

Äntligen! Har verkligen kämpat mig igenom den här dagen, och tiden har gått så sakta, speciellt efter lunch men tillslut fick jag sluta! Tacka för det! =) Behövdes verkligen, för mitt huvud, mina ben & fötter höll på ge upp. Men nu är jag äntligen hemma och har helg som de flesta andra. Jag ligger och varvar ner i sängen och känner lugnet men samtidigt känner jag mig lite stressad. Vill ut och umgås med mina kära vänner, hitta på något, göra nå garn roligt! =) Fast nyktert, ikväll iaf, imorgon får vi se, har planer på att dricka men det återstår att se hur de blir med den saken.


Nu ska jag just ligga kvar här och försöka ta mig ork att sminka mig lite grann och höra efter med lite folk vad dom ska :) 

Av Johanna Nyström - 3 september 2010 12:45

Och jag bara längtar tills jag slutar jobba för idag. Vill ha helg NU, nyss.

Men snart så! ;)


Jag hade förresten rätt på morgon uti frosten, jajemen nog var jag allt tvungen skrapa bilrutorna när jag skulle iväg. Och det kändes verkligen ut hemskt. Och när man vet vad man har framför sig .....

Nää, hinner inte blogga mer, måste ner på Konsum igen.

  


I MITT   

Av Johanna Nyström - 3 september 2010 07:34

Fan vilket trevligt vaknande man fick på morgon, INT! Det första jag ser när jag tittar ut genom fönstret är frost(!) på marken och på bilrutorna, och sen kollar jag på tempen, det är bara 1grad ute. Hojja! Jag hoppas verkligen att det bara är "fukt" på rutorna som bara ser ut som frost. Jag får ångest, bara tanken gör mig nere. Jag hatar vintern, den är så jävla kall och tråkig.

Nåja, snart får jag veta om jag är så illa tvungen att skrapa rutorna nu när jag ska fara jobba eller om det bara luras.


Men en possitiv sak är ju att det är FREDAG nu!!! =)

Av Johanna Nyström - 2 september 2010 21:48

Har precis kommit hem efter en lill tur i Bränna med Frida, Emil och Malin. Nu ska jag se ett avsnitt av Fångarna på fortet innan jag gör godnatt för ikväll så man orkar upp imorgon. Hojja så det känns ut tungt jobba imorgon, speciellt när jag vet att jag kommer vara helt död ..... TUR det är helg nu!


Av Johanna Nyström - 2 september 2010 17:53

Jag klarade mig igenom dagen fast jag varit helt extremt trött och bara velat sova.. Har varit sjukt tungt och jag har bara väntat på att få sluta men klockan fem fick jag gå för dagen. Det behövdes nog eftersom jag i slutet tappa en jävla syltburk i golvet så det bara flög sylt överallt, tur den var i plast och TUR det var bak i lagret och inte inne i butiken! haha! Hur det kan gå ibland ;) Tur att det händer sånt för alla och inte bara mig! 

Blev iallafall frågad om jag ville komma jobba på förmiddagen imorgon, vilket jag tacka ja till :) Så 07.45 blir det uppstigning imorgon.


Ikväll blir det sjukt lugnt, jag skulle kunna ligga i sängen hela kvällen och bara vara meeen det har jag för mycket damp för och jag vill som ändå ut och göra nå. Inte ligga hemma iaf! Nåja, vi får se vad man hittar på :) 

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards