Johannanystrom

Alla inlägg under december 2009

Av Johanna Nyström - 14 december 2009 13:02

  

Jag & David

Mitt kalas i Backstugan  

 

Jag, Iza & Ida i Värmland. 

Av Johanna Nyström - 14 december 2009 12:48

Och det är lika tråkigt som alla andra måndagar.


Söndag igår, och så fort Linn hade vaknat for jag till henne och tog det lugnt. Vi var förbi till Dan en sväng och sedan blev det middag på Vippa. Alltid lika gott. Sen for vi till Bränna och var social med Amanda, legade i soffan och såg TV, surrade och tog det mera lugnt. Blev en tidig kväll för mig, var så trött och jaaa, slut. Slut av att göra ingenting.

 

Idag har jag inte gjort nå. LLagt upp lite gamla, väldigt gamla bilder på boken, vet att jag har mer och roligare bilder på någon skiva ska bara leta upp den så kommer det fler bilder :) Har även haft fått i uppgift av mamma & pappa att skriva ner lite saker jag skulle vilja ha i julklapp. Vilket inte varit det lättaste eftersom det enda jag vill ha är en ny mobil. Dock tror jag den får vänta som det låter ut :/ Tills jag fyller år. Suck!

Men efter lite funderande och tjorv kom jag fram till lite enkla och vanliga saker. Såhär ser det ut:


Presentkort - Gina, H&M, Make Up Store, Stuk.

Pengar

Plattång från Stuk

Volume master

MOBIL


Egentligen är jag inte i behov av någonting av det dära, eller ja kanske pengar men var ju tvungen skriva ner lite förslag och nu är det gjort.

Av Johanna Nyström - 13 december 2009 10:21

Söndag idag vilket innebär Lucia. Känns inte alls ut som det. Det känns inte alls ut som att det är jul snart, tiden går så fort. Men nu verkar det ju iaf till att fatta att snöa iallafall. Om nu inte den också smälter bort lika snabbt som tidigare gånger?!


Har vaknat alldeles för tidigt idag känner jag. Har ju kommit hem vid tre inatt så. Men som vanligt kan jag inte sova och folk i huset lever om för fullt. Så nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik, tar de lugnt och funderar på vad man skulle ha gjort idag?!


Igår hände inget speciellt, var hos Ida & David och hängde, surrade på, såg filmen Bilar osv. Sen har jag varit med Linn när hon kom hem, vi for och gjorde Amanda sällskap till klockan tre inatt. Såg tv och surrade på, mycket trevligt med andra ord :)

Av Johanna Nyström - 12 december 2009 16:51

Vann idol och jaaa vad ska man säga? Den bästa vann helt klart. Calle är också bra men det är så långt ifrån mot vad Erik är. Nu är jag glad kan jag säga :) Wooho! När man ser han stå där på scenen och sjunga, det är nästan så att man smälter. Vilken röst! Vilken utstrålning! Allt!


Går och sjunger vinnarlåten hela tiden, den har fastnat i mitt huvud.

Higher higher higher .............


Av Johanna Nyström - 11 december 2009 15:49


Av Johanna Nyström - 11 december 2009 15:09

Har legat i sängen precis hela dagen och tagit det väldigt väldigt lugnt. Har bara varit in till Bränna en snabbis med pappa och handlat. Så idag blir det tacos, mums på det! Är ett tag sen och ska bli såå gott med grönsaker :) Gurka, sallad och allt som nu hör till.


Kvällens planer är ännu oklara, har två förslag, det första är att gå på nattöppet med Dan & Tobbe, gå sedeljakten på chans om att vinna ett presentkort på någon affär här i Ökx värt 3000kr eller andra pris 1500kr eller tredje 500kr. Och det andra alternativet - att bara ta de lugnt och se Idol finalen med något gott till. Vad skulle ni ha gjort?

Idol lockar ju faktiskt mest, brukar ju annars alltid se det genom datorn men skulle kännas ut trist att hinna få veta vem som vann innan jag ens har hunnit se det. Nog för att jag tror Erik kommer vinna. Har ju ännu ett bra tag kvar att bestämma mig så :) Men det lutar mer mot Idol just nu ... Synd att alla ens vänner är upptagna med andra saker, eller kanske jag ska säga alla tjejkompisar men då är det ju tur jag har två killkompisar som är med på det mesta, tidigare nämnda alltså.

Nåja, vi får se vad jag väljer att göra i slutändan, att vinna första pris är ju väldigt lockande men hur stor är chansen att just jag skulle vinna? haha! Absolut inte stor och med min otur skulle det aldrig hända.


Ska ta och lägga upp en film lite senare på en söt men hatande person här i kommunen ;) Undra vem det kan vara? Höll på kolla lite gamla bilder igår och upptäckte att jag visst hade filmer på honom så ni får vänta och se........

Av Johanna Nyström - 11 december 2009 11:21

JA det har jag verkligen. Och allt är grissprutans fel. Har knappt kunnat sova inatt för att min arm gör så förbannat ont, jag har träningsvärk precis överallt så ini H och kan knappt röra mig OCH jag har blivit förkyld. Igårkväll eller snarare inatt kände jag mig sjukt dålig, vettefan om jag inte hade lite feber?


Nåja, bion igår var lite av en besvikelse, tyckte den var som seg och det hände inte så mycket. Hade mycket större förväntningar på den.

Idag är det iallafall Fredag gott folk, har ingen aning om vad jag ska göra i helgen? Linn fick ju jobb hela helgen så hon är utanför kommun hela helgen lång. Det suger! Men men, om int annat får jag väl satan ligga hemma och tråka & slöa. Se Idol ikväll och Robinsson imorgon? Låter inte ut så givande men men ........... Vi får se!!!

Av Johanna Nyström - 10 december 2009 13:16

efter att ha varit tränat, svar JA! + att man känner sig såå duktig efteråt. Det är synd att det alltid ska vara så svårt & jobbigt att ta sig dit men när man väl är där går det hur bra som helst. Men jag kan ju säga en sak, imorgon lär jag knappt kunna röra mig. Mina ben lär vara stela som pinnar. Har iallafall nyss tagit mig en skön och välbehövlig dusch och nu ligger jag och slappar i sängen. Ska försöka ta mig ork till att laga nå mat. Hur nu det går får vi ju se. Kändes ut väldigt jobbigt.

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18
19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards