Johannanystrom

Alla inlägg under december 2009

Av Johanna Nyström - 4 december 2009 15:18

är inte helt hundra ännu men vi får se :)


Ikväll blir det iaf middag hemma hos Linn. Vi ska fara handla kring sex. Jag & hon är check sen om det kommer några fler får vi se :) Om vi får styrt upp något roligt spel blir det att underhålla oss med det, kanske fara köra i skogen och leta spöken? Eller något annat roligt. Granen är ju näsan ett måste, ska bara höra med Linn vad hon säger ;) haha!


Imorgon är det ännu inte helt säkert vad som händer, men jag har planer på att dricka lite grann med tjejerna och sedan fara på hotellet. Man måste väl kanske passa på nu när man inte tar sig in på juldan?


Söndag är ännu helt oklart, det beror på Lördagens händelser. Om jag dricker lär jag ligga däckad i sängen hela dagen/kvällen och bara bakis. Är jag nykter, ja då lär det nog sluta med samma minus bakis då :)


Nä men jag hoppas att det blir en bra & rolig helg. Orka ligga hemma, det får man ju i psyket av! Nu ska jag börja fixa till mig lite så man vågar visa sig ute bland folk, och vänta på att Linn kommer och pickar upp mig lite senare.

Av Johanna Nyström - 4 december 2009 13:50

Än så länge iaf! Jag har legat i sängen precis hela dagen sen jag vaknat halv nio på morgon. Vad har jag för fel? Ut orkar man ju inte gå eftersom man fyrser ihjäl då, och se på tv är absolut ingen idé eftersom det bara är skit som visas och mycket mer än så finns det inte att göra. Speciellt om man har noll fantasi, vilket jag absolut har. Jag väntar tills ikväll istället då brukar man ju iallafall ta sig utanför dörren åtminstonde :) Haha!



Av Johanna Nyström - 3 december 2009 21:22

är precis vad det varit idag. Alarmet ringde halv nio på morgon, då var det bara upp och hoppa fast det tog emot oerhört mycket och jag var dödstrött. Slängde i mig nå frukost och for med mamma till Bränna för att få njuta av en halv timmes massage. Hade jag varit lite ego hade jag kunnat få en hel timmes helkroppsmassage men jag kände att jag ville vara snäll och bjuda mamma på en halv timme. Men jag klagar inte, den där halv timmen gjorde gott. Efter massage hann jag knappt hem så skulle vi iväg igen, jag & mamma for och hjälpte Ida städa lägenheten så att David ska kunna börja flytta in och det var absolut inte roligt, jag var helt död och slut speciellt när man fått en sån avkopplande massage precis före. Men det gick det också :) Städningen tog några timmar och direkt jag kom hem, fått i mig nå mat small jag av och sov i kanske två timmar typ. Och sen har jag suttit och sett Mammas pojkar med Lina.

Nu blir det att ta de väldigt, väldigt lugnt, vänta på att senaste avsnittet av paradise hotel läggs upp på internet och kolla det. Sen blir det godnatt för mig. Jag får ju förresten inte glömma att jag hunnit tala med min Darling ett bra tag idag också, eller ja det har jag gjort hela veckan. En timme-MINST talar jag & Vickan varje dag, eller varje gång vi talar :)

Av Johanna Nyström - 2 december 2009 10:05

Tycker veckan här har gått ovanligt sakta. Långsam & jävlig. Men som tur är, är det snart helg, igen! Har redan börjat fundera på vad man skulle ha hittat på till helgen. Vil inte ligga hemma ensam och ha tråkigt men jag har en känsla av att det kommer sluta med nått i den stilen.

 

Förövrigt känner jag mig väldigt, väldigt less!

Av Johanna Nyström - 1 december 2009 15:28

Gick ner till mormor & morfar, letade fram julgardinerna och tog upp dom hit och strök, strök och strök. Och sedan ner igen och hängde upp dom så nu kan jag känna mig riktigt duktig! haha.

Nä men fick nå lill ryck och tänkte att det är lika bra göra bort det så slipper man göra det sen och tänka nå mer uti det. Jag fick ju lite värdelös tid fördriven så. Och det bästa av allt, jag fick mig kaffe och det var obeskrivligt gott.


Vad ska jag göra nu då? Ligga i sängen resten av dagen/kvällen?? Gud så KUL!

Av Johanna Nyström - 1 december 2009 13:32

Har äntligen fått mina pengar, fick dom idag fast dom egentligen skulle ha kommit redan igår. Idiot försäkringskassan. Men nu är dom här och jag är mer än nöjd, synd att direkt man får pengarna måste man ge bort hälften. Men jag ska inte klaga, bättre än ingenting iallafall.

Har ju ca 2000kr kvar att leva på den här månaden så.


Nu blir det att gå ut rasta hundarna som jag borde ha gjort för någon timme sedan men fastnade verkligen för filmen jag sett. Sen ska jag laga mig nå mat, det kurrar alldeles för mycket i magen just nu, kanske på tiden att man börjar äta lite frukost? Vad som händer sen får vi se, kanske slår på en till film i brist på annat.

Av Johanna Nyström - 1 december 2009 13:29

Har precis sett en film, en sjukt bra film dessutom. Blood and Bone, och jag rekomenderar den starkt. Och inte bara på tal om filmen, utan snyggingen i den.. Brukar inte vara så förtjust i action-filmer men den här får då 5/5 av mig.


  

Av Johanna Nyström - 1 december 2009 10:17

Verkar det ut som att snön har fattat till att falla ner från himlen. Det var ju på tiden vill säga. Nu får vi hoppas att det håller i sig, kommer mycket mycket mer snö och att det ska ge fan i att börja regna och bli plus grader ute. För nu vill jag ha snö. Det börjar närma sig jul nu och det hade ju varit tragiskt om det blev en jul utan snö, den gör ju som det mesta. Dessutom är det första december idag, det går snabbt tills vi alla sitter där samlade med våra familjer och äter god julmat tills man vill spy och öppnar klappar. Vet inte direkt vad jag önskar mig i julklapp, en ny mobil men jag vet inte vad för någon, har försökt kolla runt lite men dom jag fastnat för är alldeles för dyra. Så vi får se.

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18
19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards