Johannanystrom

Alla inlägg under december 2009

Av Johanna Nyström - 30 december 2009 13:09

Igår var vi ju som sagt i Luleå. Fyndade mig inge speciellt men trosor och ett par skor fick följa med mig hem. Och skor behöver man ju alltid :) Bara att det kanske är dax att börja använda alla skor? Eller vad tror ni? Just nu står dom bara fint uppradade i min garderob och ser fina ut. Men det bästa med igår var ju ändå att få se Erik & Calle uppträda fast dom bara sjöng två låtar var.

Ska ladda upp filmer & bilder på en stund så ni får se. Det var smockat med folk, folk stod och väntade på dom i över en timme i förväg för att få de bästa platserna så på filmerna & bilderna syns det inte alls så bra. Men det får duga =)

Senare igår kväll var jag, Linn & Dan förbi till Anton en sväng och såg på hans nya söta lilla vovve. Och gissa om man blev nå kär?


  

Av Johanna Nyström - 29 december 2009 09:39

När alarmet ringde på morgon var det knappt så jag tog mig upp. Jag hade lust att bara slå av det och fortsätta sova sova sova. Jag är trött, väldigt trött, vilket är konstigt eftersom jag somnat tidigt inatt, kring halv ett och annars är jag ju upp till tre typ.


Idag blir det iaf Luleå med familjen + Linn. Mamma & pappa ska lämna äckel bilen till Henke och köpa hundmat så passar på att följa med.

+ att mamma tagit ledigt just idag bara för att jag hållt på surra om att jag vill se Erik Grönvall som ska vara på Shopping idag :) Men innan det blir det att gå på stan och se om man kan fynda sig nå. Dock har jag absolut inga pengar men tacka vettja för presentkorten jag fått i julklapp. Nää nu ska jag gå och snabb sminka mig så vi kan börja fara.

Av Johanna Nyström - 28 december 2009 22:15



           



   

      

  


      

      

       


  



     


  

Av Johanna Nyström - 28 december 2009 21:39

Har kommit hem för något tag sedan från L & T, vi såg nån film som jag inte komer ihåg vad den hette? Men den var väl OK, nog gick det. Oväntat slut var det då definitivt. Sen har vi tagit nå varv på Bränna och surrat på. Och nu ligger jag hemma i sängen och har väldigt tråkigt, eller rättare sagt jag är väldigt uttråkad men ändå väldigt trött och seg. Tror vi sov alldeles för länge på morgon. Men tillika behövde jag det. Har sovit så pass lite den senaste veckan så. Vettefan vad man skulle ha gjort nu? Slå på en film eller nå? Har någon jag nyss laddat ner så ser väl den om jag inte kommer på något bättre att göra.


Jag önskar det gick att beskriva den "lesshet och ledsenhet" jag känner inom mig, men jag finner inga ord. Bara att det verkligen tar på en det här. Det känns som att det aldrig ska vända och bli bättre. När ska det ta slut? I flera år nu så har det hela tiden varit nå, direkt man börjat trivas, må bra och ha det bra är det alltid någonting som kommer emellan och trycker ner en till botten igen. Jag faller alltid tillbaka. Sen 2004/05 har det satan alltid varit nå. Snart ger jag upp hoppet. Det här med att det blir bättre med  tiden, tiden läker alla sår är som bortblåst!

Vilken idiot har kommit på dom dumma citaten?!

Av Johanna Nyström - 28 december 2009 17:51

Nä nu ska jag sluta blogga för någon timme, nu blir det film hos Lina & Touben. Senare kaffe hos Dan om dom inte sviker :) Nä ja skoja! hi!

Av Johanna Nyström - 28 december 2009 17:39

Vi körde en rolig grej i Fredags. Alla skulle göra en sugbild och såhär blev resultatet :)


    


      


Kanske inte ser ut så kul men det kan jag säga att det var ;)



Av Johanna Nyström - 28 december 2009 17:31

Det finns en sak som jag verkligen kan störa mig på. Och det är när vissa personer gör eller säger saker med FLIT fast dom vet att man tar illa upp och kanske blir ledsen. Hur kan man säga vissa ord/meningar, vara ironisk när man vet att den man gör så mot tar illa vid sig? Eller göra en speciell sak fast man VET att den kommer ta illa upp. Alltså de personer som gör så vad fan tänker dom med? Vill dom såra andra? Eller vad fan är problemet? Vars fan är hjärnan? Speciellt när dom verkligen gör det med mening. Nästan som att dom vill såra andra. Ja jag fattar inte? Det är inte i fötterna felet sitter. Och sen när endel nästan "skryter" med vissa saker, såå jävla löjligt! Nåja, inte mitt problem, det är ju inte jag som kommer stå där ensam i slutändan och inte har någon kvar.

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18
19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards