Johannanystrom

Alla inlägg under februari 2010

Av Johanna Nyström - 14 februari 2010 12:56


       



    


  


      


    

  

Av Johanna Nyström - 14 februari 2010 12:28

och det suger verkligen, mer behöver jag inte säga!


Igår var det Lördag, hände inte så himla mycket, var och skjutsa Dan & resten av bakfylle gänget lite här & var, sen hem och göra sig klar, for till Linn där vi tog det mest lugnt, fastnade framför TVn till någon film och vid sex snåret for dom och tränade, jag hakade på men ingen träning för min del eftersom jag fortfarande är förkyld, såg istället på och fotade lite bilder när dom träna :) haha! Sköt på basketkorgen också. Sen var det raka spåret hem till Grelsbyn för att hämta Rock Band och fara in till Bränna igen där jag, Linn, Matte & Tob suttit och svurit och spelat i några timmar. Trummorna är verkligen jätte svårt!

Vid elva blev jag jätte trött och for hem.



Av Johanna Nyström - 13 februari 2010 07:53

Och jag är vaken, suck! Tror jag är så van att vakna tidigt varje morgon att det är därför jag inte kan sova ut på helgerna. För vaknar fan varje dag just före åtta. Jag är trött men kan inte sova eller somna om. Garn jobbigt & irriterande.


Nåja, igår hände ju inte allt för mycket, i brist på saker att göra så spelade vi tv-spel hela kvällen, var kul, speciellt när dom började dricka och sjöng. Haha! Nog fick man skratta! Där vid halv två blev jag less och satans trött och snodde Dan´s bil för att ta mig hem så lite senare ska jag fara väcka upp dom och ta hem spelet och skjutsa dom till bolaget och ge igen bilen, sen hem och och ta de lugnt och försöka ta mig ork att duscha, göra mig klar osv i hopp om att göra nå roligt ikväll.

Av Johanna Nyström - 13 februari 2010 00:50

Sitter i Björkholmen med lite folk och här har vi suttit heeela kvällen lång. Har sett på när dom spelat nå skit tv-spel och sen kom vi på att fara till G-byn och hämta Rock Band så nu sitter vi och spelar det för fullt :) Jag har tagit en liten paus och killarna lirar på för fullt! Det bästa är när dom sjunger, så duktiga! haha! En riktig lugn & skön kväll, bättre än att vara full faktiskt! Blir väl att spela ett tag till så ska jag dra mig hemåt sen och sova, börjar bli hela så trött.

Av Johanna Nyström - 12 februari 2010 13:35

Tala med dom på af igår om att få byta till den andra gruppen så jag får läsa nå kurser, och gud vilket jävla tjorv. Först säger dom att alla som är i den gruppen har planer på att studera vidare till hösten, vilket jag VET att flera inte har eftersom jag frågat. Dom mena att jag bara fick byta OM jag verkligen har tänkt studera vidare. Men jag menar, vill man läsa nå kurser och tycker det är mer "rätt" för en än att göra det jag skulle så måste man väl satan få göra det? Har även sagt att jag skulle faktiskt kunna tänka mig att läsa vidare, men inte just nu, inte till hösten men nästa år. Ja det har varit ett jävla tjorv men nu låter det ut som att jag ska få byta, ska dit på måndag till af och höra vad dom säger. ÅÅH så less jag blir! Snart ger jag upp och skiter i allt så får jag väl satan gå de där andra som jag absolut inte vill och känner är helt fel för mig!


Nå skit samma! Har precis duschat och sminkat mig, tänkte att det är lika bra göra bort det så man snabbt kan hitta på något sen. Nu ska jag bara vänta på att alla kommer hem så vi får nå mat i kylen för just nu är det tomt där.

Av Johanna Nyström - 12 februari 2010 10:52

Och jag mår lite bättre än igår men nog sitter det ännu i. Ingen feber iaf och det känns ju ut skönt! Känner då att jag orkar ta mig upp från sängen och göra nå ikväll så det är ju bra. Men VAD är ju den stora frågan?! Jag är sugen på att dricka lite grann, inte mycket bara lite :)

Men alla verkar ju vara så negativa så vi får se vad det blir av det!

Vill då göra nå roligt i helgen, inte sitta och glo upp i taket iaf.


Ska snart ta mig ork att hoppa i duschen , känner mig extremt äcklig idag måste jag säga.

Av Johanna Nyström - 11 februari 2010 19:10

Av Johanna Nyström - 11 februari 2010 11:18

Var ju som sagt på bio igår med Vicky och såg Avatar, den var bra men att sitta i en liten, smal och hård biostol i nästan tre timmar är inte så skönt kan jag ju säga. Men det var de värt.

Under filmens gång kom jag på två saker att tänka på.


1. Undra hur en Avatars snopp ser ut? Blå, randig, glittrig, stor, liten?

2. Jag vill ha en egen Avatar, eller vara en rättare sagt!


Jag tycker iaf att dom borde ha visat det för hallå, tror det är fler som vill veta det faktiskt! Eller?

Nå efter filmen var slut började jag må skit, kände mig febrig, risig, ont i kroppen, ont i halsen mm och på morgon när jag vaknade var jag typ döende. Så ringde till dagis och sa att jag blir hemma, mamma kände på mig och trodde jag hade feber. Så nu ligger jag här och har tråkigt. Har försökt ringa till af men det svarar inte, kanske har dom stängt idag? Men tror dom brukar vara där ibland iaf? Ska iaf höra om jag kan byta grupp så jag kan läsa nå kurser istället för det där andra svammlet jag egentligen skull ha gjort. Bara dom skull fatta till att lyfta på luren.

Ska pröva igen på en lill stund annars imorgon.  



Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards