Johannanystrom

Alla inlägg den 22 februari 2010

Av Johanna Nyström - 22 februari 2010 21:13

När har vädret tänkt att ändra sig? Hur jävla länge till ska vi behöva frysa ihjäl och måsta klä oss med 711 lager av allt? Tycker det kan vi varmt NU, bli vår NU, jag orkar inte med den här skit kylan nå mer! Man kan ju fan inte göra nå! Fan så less jag blir!


Nå Måndag idag iaf, har hunnit med ovanligt mycket idag faktiskt, på miroi har jag gjort klart hela datakunskapen på 2 timmar, alltså en bok på ca 300 sidor som egentligen ska ta ca 2 veckor, eller det var tänkt att vi skulle arbeta med det två veckor och nu är den klar. Gick snabbt och var enkelt, har jag lärt mig nå då? Nja, som svårt när man bara läser en fråga, letar svaret i boken och kryssar i det rätta. Haha!

Så när typ alla var klara delade han in oss i grupper och gav oss en uppgift att göra, en powerpoint presentation om något turistgrejs. Jag, Madde & Bella har Ishotellet, ganska intressant, längtar tills vi ska dit på studiebesök.

Sen när dagen var slut där, eller jag får ju inte glömma min, kent, sam och antons goda matlagning, makaroner och korvstroganoff som vi lagade idag. Garn gott blev det och roligt som tusan var det!


Sen har jag hunnit vara sola, ÄNTLIGEN!! Skönt att jag får börja och kan sola nu igen, har mycket att ta igen ;) Sen har jag hunnit vara med Lina också, sett basket och avslutat kvällen med en film hos henne.

Nu ligger jag hemma i sängen under täcket och fryser. Tänkte slå på en film innan det är sovadags!



Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards