Johannanystrom

Alla inlägg under augusti 2011

Av Johanna Nyström - 10 augusti 2011 19:28


Rubriken beskriver den här dagen ganska så bra. Först jobbat på Konsum 07.30 - 12.00 sen blev det häng med bästaste Daniella & Annika innan vi for till Frida som bjöd oss på tårta eftersom hon fyller år idag :)

Grattis igen söto! <3 Var iallafall trevligt surra & umgås en stund. Dirr efter det for jag med Matte till Finland och sen har det bara varit chill resten av dagen/kvällen. Har lagt mig i soffan med datorn på magen. Känner mig helt trött å död. Tror det är vädret som gör mig såhär. Funderar iaf på att ladda ner någon bra film eller fara hyra en men kändes som ut tungt så vi får se. 


Måste förresten fixa mig sällskap tills Matte kommer hem, jag är rädd, tror det spökar här :( Vill inte vara själv, kan inte, jag skrämmer upp mig själv för mycket... ÅJÅJ!


Kärlek till alla mina underbara vänner som finns där & visar att man betyder nå <3 Tusen pussar & kramar till er! Ni vet vilka ni är!

& miljoner kyssar & kärlek till min finaste ...

Av Johanna Nyström - 9 augusti 2011 20:57


Får ju inte glömma att vi såg ju Håkan Hellström på Luleåkalaset :) Sjukt bra var det/han!





Av Johanna Nyström - 9 augusti 2011 20:43


Fredag LK

       

     


Ny tvättad & polerad :) Synd att bilderna var skit kvalla

   


Söndag

                       


Och vi avslutar med en bild på Tigro nybadad :)


 

Av Johanna Nyström - 9 augusti 2011 20:28


Tisdag idag och jag längtar redan tills det är fredag igen och man får helg. 

Vill kunna göra vad jag vill - när jag vill och inte måsta passa massa tider. 


Helgen var iallafall super B. Och i söndags när vi kom hem från gve for vi fiska med flotten med Ida & David. Sjukt mysigt & trevligt var det och en massa fisk fick vi också :) Igår blev det Ikea med syster, köpte ett nytt soffbord, 2 gardiner till köket o sovrummet, tavelhylla, fotoramar och en toaletthållare. Mattan jag skulle ha var ju såklart slut i den färgen så hoppas dom får in fler så jag får köpa den nån gång :) 


och idag har jag jobbat på Konsum hela dagen. Dirr jag slutade fick jag äntligen tummen ur R och köpte biljetter till Jägarna 2 :) Tyvärr så var det slutsålt på premiär dagen men fanns kvar dagen efter så nästa vecka på torsdag blir det att se den :) Sjukt spännande ska det bli. 

Sen har jag hängt i G-byn och bara tagit det lugnt. Ligger hemma i våran sköna soffa nu och chillar. Funderar på att se nån film och göra kväll tidigt så man orkar med ännu mera jobb imorgon. Men först ska jag lägga upp lite bilder från helgen :)

<3

Av Johanna Nyström - 7 augusti 2011 13:32


Underbara helg som nu börjar dra sig mot sitt slut. 


På fredag blev det inget jobb för mig eftersom jag vaknade upp med feber och en förjävla hemsk värk i kroppen. Men senare mot kvällen gav det sig och var typ helt bra så jag bestämde mig för att följa med alla till Luleå istället för att ligga hemma själv. Så jag, Matte, Tobbe, Ida & David gasade till Luleå och Marie där vi skulle sova. Satt och drack hos henne ett tag innan vi drog in till stan och på området. Vi hade köpt förköp för fredagen men sen när jag fått på mitt band på armen ser jag ju at dom hade get mig fel, jag fick ett helg pass :) haha! Fast orkade inte fara igår fast jag hade kunnat ;) 


På lördag var det mest lugnt hela dagen, senare for vi till Ida & David och grillade nå goo satta ma. MUMS på det! Och sen for jag o m till Vännes där han målade garaget för fullt och jag passade på att tvätta bilen min och polera den :) Sjukt så blank & fin den blev. Sen vid 00.00 var vi klara och for till I & D och dillade på ett tag innan vi for hem sova. 


Idag, söndag - sitter justnu i Vännes och har precis städat ur bilen så nu är den verkligen som ny. Matte målar ännu och fixar. Tänkte först fara till Ikea idag men istället ska vi snart börja rulla mot Gällivare för att köpa nå fälgar och kanske en snabb sväng på DollarStore om vi hinner :) Tror det blir ikeea imorgon istället. 

Av Johanna Nyström - 3 augusti 2011 21:03


Jobbat hela dagen och sen bara tagit det lugnt. Annika och Daniella har nyss varit förbi här och surrat medans Annika snörde in en färg i mitt hår. 

Så nu blir jag mörk hårig igen, mörkbrunt. Hoppas jag blir nöjd och inte ångrar mig som jag brukar kunna :) Dock kanske jag måste köpa en till färg imorgon eftersom jag snåla idag och bara köpte en. Trodde det skulle räcka men det var typ för lite men vi försökte iallafall smeta ut allt så mycket som möjligt :) Sen tänkte jag göra nån mer färg i håret, antingen ljusa slingor, eller ljust underhår eller så nå snyggt med ljust på "ovan sidan". 

Vi får se :)


Ska snart hoppa i duschen och skölja ur färgen sen blir det soffläge för imorgon ringer alarmet 05.30 :(

Av Johanna Nyström - 2 augusti 2011 15:36


Sitter och kollar på en massa resor. Hur jag vill utomlands. Jag vill fara NU!

Har sån ångest i kroppen att jag inte kunde fara med Ida & dom för att jag inte fått min lön och inte kunde betala på en gång utan måste vänta till slutet av augusti :( FAN! Hittar många fina resor och hur jag längtar till värmen, solen, goda drinkar party och god mat. 


Någon som är sugen komma med mig typ första veckan i september? Kring 4,5,6? Hör av er isf :) 


Ska kolla vidare och drömma mig bort nu innan det är dags börja rulla mot lansjärv. Hade varit grymt skönt hinna ta en powernap innan också :P

Av Johanna Nyström - 2 augusti 2011 14:38


Kan inte ens beskriva hur tungt det var på morgon när alarmet ringde 05.25 Fiiifan säger jag bara :( Trodde jag skulle döööö! 

Men nu har jag slutat och ska ta det lugnt inna jag åker med mamma på bilbingo ikväll :) Hoppas man vinner nå för en gång skull.. 

Bara jag inte somnar för jag är helt sjukt trött...........

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards