Johannanystrom

Alla inlägg den 7 augusti 2011

<3

Av Johanna Nyström - 7 augusti 2011 13:32


Underbara helg som nu börjar dra sig mot sitt slut. 


På fredag blev det inget jobb för mig eftersom jag vaknade upp med feber och en förjävla hemsk värk i kroppen. Men senare mot kvällen gav det sig och var typ helt bra så jag bestämde mig för att följa med alla till Luleå istället för att ligga hemma själv. Så jag, Matte, Tobbe, Ida & David gasade till Luleå och Marie där vi skulle sova. Satt och drack hos henne ett tag innan vi drog in till stan och på området. Vi hade köpt förköp för fredagen men sen när jag fått på mitt band på armen ser jag ju at dom hade get mig fel, jag fick ett helg pass :) haha! Fast orkade inte fara igår fast jag hade kunnat ;) 


På lördag var det mest lugnt hela dagen, senare for vi till Ida & David och grillade nå goo satta ma. MUMS på det! Och sen for jag o m till Vännes där han målade garaget för fullt och jag passade på att tvätta bilen min och polera den :) Sjukt så blank & fin den blev. Sen vid 00.00 var vi klara och for till I & D och dillade på ett tag innan vi for hem sova. 


Idag, söndag - sitter justnu i Vännes och har precis städat ur bilen så nu är den verkligen som ny. Matte målar ännu och fixar. Tänkte först fara till Ikea idag men istället ska vi snart börja rulla mot Gällivare för att köpa nå fälgar och kanske en snabb sväng på DollarStore om vi hinner :) Tror det blir ikeea imorgon istället. 

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards