Johannanystrom

Alla inlägg under mars 2012

Av Johanna Nyström - 9 mars 2012 12:12


Fredag idag men jag har haft det som fredag hela veckan då jag varit ledig.

Har verkligen varit riktigt riktigt rastlös, det har krypt i hela mig efter saker att göra men tyvärr så har jag mestadels fått umgås med mig själv eller varit i G-byn hos morfar för att fördriva lite tid. 

Jag hatar verkligen att bara gå hemma hela dagar, visst, en eller två dagar går fint och kan vara skönt men en hel vecka. Nää fyfan. Fattar inte hur man orkat gå hemma i flera månader förut. 

Sommaren är en annan sak men hösten och vintern. 

Sa igår till Matte att jag längtar till måndag då jag får jobba :) haha!


Sitter iallafall just nu i G och har precis hjälpt mamma städa ur mitt gamla rum och flyttat saker från Ida´s gamla rum till mitt så hundarna ska få ett eget rum med alla sina stora burar. Tur tycker jag för har sett förjävligt ut tidigare när burarna har stått mitt i huset och nu när pappa ska ta en till hund 13 april. 


Sjukt söt är den förresten och enda hanen i kullen :)


   

ezo

Av Johanna Nyström - 8 mars 2012 22:18


Har ju förresten äntligen fått höjt min bil nu tack vare Jimmy. Svängde förbi biltema i söndags och köpte nya fjädrar och fick den fixad när vi kom hem till Överkalix. Härligt som fan. Nog för att det gått otroligt bra under vintern men nu när snön börjat tina bort från vägarna har den blivit mer och mer stötig och vill inte ens veta hur jobbigt det skulle vara i sommar om den var så låg. Och hade aldrig fått på mina nya 17" heller som ska på snart, så nu när jag liks hade pengar passa jag på och tyckte faktiskt den blev mycket finare som högre och inte sådär "fjortis-låg" som den var innan. Och nu tar den då inte i framskärmarna ;)



Före



Efter  

 

Av Johanna Nyström - 8 mars 2012 19:21


Vaknade inatt av att jag sippa efter luft samtidigt som jag grät helt hysteriskt och sen kände jag att Matte strök mig på ryggen och försöka få mig att vakna, lugna mig. Usch vad jag hatar när jag drömmer sånt som gör att jag gråter i "verkligeheten" när jag sover. Det är hemskt :( 


Sen idag har jag varit i G-byn nästan hela dagen och hälsat på morfar <3 Hjälpte han städa skafferiet och fan så vi fick slänga en massa. Blev även mycket prat om mormor, eller han berättade en massa om henne och mat-bakning. Antar att de var för att vi rensade. Min fina fina morfar. Älskar han så otroligt mycket och tycker så synd om honom, man ser verkligen hur en del har försvunnit av han. Det är en bit som fattas och jag ser hur mycket han saknar henne. Han försöker så gott han kan men ibland lyser de igenom honom. Det gör så ont att se. 



Nää, nu ska jag klä på mig nå kläder och fara till Vännes med Matte för att lämna bulla, chokladrutor och fudgekaka som jag baka igår :)

Av Johanna Nyström - 7 mars 2012 19:54


Alltså fyfan så stört. Stackars barn, de här kan inte vara bra alls.

Jag mår dåligt av att se på det.


http://vimedbarn.se/kontroversiell-barn-yoga-vacker-manga-asikter/


och ni som har en youtub användare kan se ett klipp här


Jag varnar er, se inte om ni är väldigt känsliga. Det är riktigt hemskt. Hoppas människan buras in!!


Av Johanna Nyström - 7 mars 2012 17:26



åt alla otacksamma jävla idioter som bara tänker på sig själva och sitt jävla ego!!!!!!! Fyfan!!!

Av Johanna Nyström - 7 mars 2012 17:18


Shit så duktig jag varit idag, och mamma också då :) Vi har hunnit baka cirka 90 bullar, en långpanna chokladrutor och en fudgekaka som jag dock glömde fota. Jag är helt slut nu. 


   

Av Johanna Nyström - 7 mars 2012 11:53


Är i G-byn och bakar bullar med mamma. Vi slog ihop oss och gjorde en dubbel sats så delar vi på allt sen. Blev helt slut av allt knådande och kavlande. Men nu är de bara in i ugnen och ut. 

Kan ju säga att de blev sjukt mycket bullar, vet inte hur jag ska få plats med alla påsar i frysen hemma, tror jag får ta lite till Vännes så dom också får nå gott :) Sist var det uppskattat så :)


Nä, nu fixa det sista och sen får vi se vad som händer? Kanske man är så flitig att man bakar nå mer? 

Känner att de är lika bra när man liks är på bak humör :)

Av Johanna Nyström - 6 mars 2012 21:18


Ikväll saknar jag Vicky. Saknar mina, hennes och malins surr dagar och kvällar. Vi har alltid så kul tillsammans och surrar verkligen om allt. Man kan verkligen vara sig själv med dom två och vi har känt varandra så himla pass länge nu. Nää nu tycker jag att hon ska sluta glassa omkring i Thailand och bli brunare än svartast och komma hem och umgås med oss :) Nu har hon varit borta för länge, så vicky om du läser de här - ta tidigaste flyget hem. Å de med basta! ;)


 

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards