Johannanystrom

Alla inlägg den 25 mars 2012

Av Johanna Nyström - 25 mars 2012 19:07


Shit, nu går det verkligen snabbt. Snart är sommaren här. 


Är ju några dagar sen jag skrivit här så tänkte uppdatera er lite om vad jag gjort de senaste dagarna. 


Fredag - Efter jobbet fixade jag mig snabbt och blev sen upp plockad av Dan och Camilla. Vi for på Konsum och handlade mat och for sen hem till dom och lagade ihop en helt sinnessjukt god middag. Ytterfläskfilé, potatisgratäng, vitlöksbröd, sallad och bea-sås. SJUKT GOTT! 

Efter att maten var uppäten öppnade jag och C flaskorna för lite party och vid elva snåret när Dan skulle iväg och jobba for vi vidare på fest. Kom hem just efter 03 och somnade riktigt gott med Matte efter lite mys. 


Lördag - Vaknade upp med en jävla bakfylla. Huvudvärk från helvetet, vilket resulterade i att jag fick spy som en gris fram tills halv fyra på eftermiddagen. Legade i sängen hela dagen och ville bara dö och tänkte att jag aldrig mer ska dricka igen. Haha! Ovanligt att man tänker och säger så när man är monster BF? ;) Men när jag väl tog mig upp från sängen och mådde bättre så blev det att frossa i sig massor av go saker med karl. Och senare på kvällen for vi till Ida och David där vi spelade Monopol i flera timmar. Mycket lugn & trevlig kväll, vilket behövdes. 


Söndag - Vaknade halv tio men insåg snabbt att klockan egentligen var halv elva eftersom man skulle vrida fram klockan. Ångest! Idag har jag bara tagit det lugnt, varit i G och hälsat på, varit i Vännes där vi blev bjudna på palt och sen solfilma vi min bil. Eller sidrutorna bara, bakrutan får vi ta sen här nå för solfilmen tog slut. Sen har vi bara hängt här hemma, Pär har varit förbi så jag passade på att lasta fram ett fat fullt av fika och kokade kaffe. 


Och nu tänkte jag ligga i soffan en stund innan jag kanske tar och diskar lite. Jobb imorgon. 

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards