Johannanystrom

Alla inlägg den 8 mars 2012

ezo

Av Johanna Nyström - 8 mars 2012 22:18


Har ju förresten äntligen fått höjt min bil nu tack vare Jimmy. Svängde förbi biltema i söndags och köpte nya fjädrar och fick den fixad när vi kom hem till Överkalix. Härligt som fan. Nog för att det gått otroligt bra under vintern men nu när snön börjat tina bort från vägarna har den blivit mer och mer stötig och vill inte ens veta hur jobbigt det skulle vara i sommar om den var så låg. Och hade aldrig fått på mina nya 17" heller som ska på snart, så nu när jag liks hade pengar passa jag på och tyckte faktiskt den blev mycket finare som högre och inte sådär "fjortis-låg" som den var innan. Och nu tar den då inte i framskärmarna ;)



Före



Efter  

 

Av Johanna Nyström - 8 mars 2012 19:21


Vaknade inatt av att jag sippa efter luft samtidigt som jag grät helt hysteriskt och sen kände jag att Matte strök mig på ryggen och försöka få mig att vakna, lugna mig. Usch vad jag hatar när jag drömmer sånt som gör att jag gråter i "verkligeheten" när jag sover. Det är hemskt :( 


Sen idag har jag varit i G-byn nästan hela dagen och hälsat på morfar <3 Hjälpte han städa skafferiet och fan så vi fick slänga en massa. Blev även mycket prat om mormor, eller han berättade en massa om henne och mat-bakning. Antar att de var för att vi rensade. Min fina fina morfar. Älskar han så otroligt mycket och tycker så synd om honom, man ser verkligen hur en del har försvunnit av han. Det är en bit som fattas och jag ser hur mycket han saknar henne. Han försöker så gott han kan men ibland lyser de igenom honom. Det gör så ont att se. 



Nää, nu ska jag klä på mig nå kläder och fara till Vännes med Matte för att lämna bulla, chokladrutor och fudgekaka som jag baka igår :)

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards