Johannanystrom

Alla inlägg under mars 2010

Av Johanna Nyström - 12 mars 2010 15:55

Har precis vinkat av Lina & Annika som varit här idag, sett på när A sytt fast löshår på L och surrat på :) Vi har även fixat slasken till ikväll, nu är den bara på kylning så är den redo att drickas upp ;)

Så nu blir det att äta nå mat, sminka sig och leta fram nå kläder att ha på sig, vilket som vanligt är ett jävla problem för mig.

Sen är jag redo för FEST! :)



Av Johanna Nyström - 11 mars 2010 22:24

Råkades ta mig en liten powernap efter middagen idag, eller liten och liten de vettefan, sov i 2,5 h så nu är jag typ hyper och kommer fan aldrig kunna somna ikväll. Någon som vill komma söva mig?

En godnattsaga, massage, eller en sång duger fint :)

Av Johanna Nyström - 11 mars 2010 09:07

Bion igår var bra, mer än bra och jag kan ju lugnt säga att jag & Lina hade en enda stor pöl nedanför oss. Fan så het han är, det är ju sjukt. I Johan Falk filmerna tyckte jag inte han var så himla snygg men nu - Hojj ;) Jag är kär! Haha!


Nu sitter jag iallafall på miroi och äter frukost. Gubben som är och föreläser för oss hela veckan köper hit massa bröd och fika hela tiden. haha! En riktigt snäll, cool och gråhårig prick det där.  

Av Johanna Nyström - 10 mars 2010 15:26

Det blir bio ikväll och hur jag längtar och HUR vi kommer dreggla ;)



    

Av Johanna Nyström - 10 mars 2010 12:12

Idag är en sån där skit dag då allt bara känns ut så jävligt jobbigt och tungt. Jag klagar över precis allt, eller jag säger det inte utan tänker det istället. Fan så less jag känner mig, skulle bara vilja krypa ner under täcket och sova! Fan så skönt det hade varit.

Kanske har den här skit dagen något att göra med att jag är sjukt trött och knappt sovit nå inatt?


Nåja, ska inte klaga nå mer, ska snart dra ner på miroi igen men först måste jag fara köpa mig snus. Ikväll blir det mest troligt bio med Lina :) Roligt, tror den är bra och tur att man inte läst boken för det sägs att filmen är en riktig besvikelse isf.

Av Johanna Nyström - 9 mars 2010 16:50

+ alla våra "garn bra" ursäkter till att få dricka.

Tex: Men det är ju Big Brother ikväll, då får man ju dricka, osv osv. haha! Fan så kul det var på den tiden =)


                       


Bilder från åren 2004 - 2009

Av Johanna Nyström - 9 mars 2010 12:17

På hög nivå! Nu är fan våren här, nästan helt, vi har soliga dagar men det som fattas är den där "riktiga" värmen som hettar, så att det känns helt enkelt. Men det är påväg, man känner att solen redan börjat värma lite grann.


Det är såna här dagar, gånger jag önskar att jag gick i skolan för då får man ha lov, arbetar man eller går en skit utbildning som jag gör int fan har man nå lov då. Det suger! Tycker egentligen vi också borde få ha lov :) Nu går vi ju miste om de finaste dagarna- för jag slår vad om att det kommer vara fint i princip hela veckan och till helgen bli grått & kallt när man väl är ledig. Garanterat och turen har ju inte direkt varit på min sida den senaste tiden så.


Nåja, är hemma på lunch nu iaf och har precis ätit en banan +äpple, är alldeles för lat idag för att laga mig nå mat. Ska strax börja dra mig mot miroi igen måste bara vila just. Bäst ställa alarm så jag inte råkar somna ;) 




Finaste & varmaste vårdagen förra året på Vännesberget. Under Påsken tror jag det var!?  


Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards