Johannanystrom

Alla inlägg den 15 mars 2010

Av Johanna Nyström - 15 mars 2010 16:35

               

     

      

   

   

Av Johanna Nyström - 15 mars 2010 15:14

Fan så dålig jag har blivit på att uppdatera här, jag ska bli bättre, jag lovar, jag ska försöka iallafall.


Lite kort om helgen kan vi dra!


Fredag: Massa fix & trix inför kvällen bestod dagen av, jag & Lina gjorde våran super goda slask, Annika fixade löshår på Lina här hemma hos mig och sedan gjorde vi oss klara för party. Kvällen vart mer än lyckad.


Lördag: Raka spåret hem till mig, drog på oss nå kläder, for ut med skotern och glassa i det underbara vädret med massa folk. Först på någon holme kring Nybyn, sen upp på Allsjärvberget där det var en jäkla massa folk. På vägen hem därifrån orkar jag inte ens skriva om men det var kaos om man säger så! Händelserikt! Väl hemma bjöd mamma oss på kebab, mycket gott och sen kom vi på att vi skulle basta, så då var det bara packa alla saker och dra ner till Bränna. Fyfan så skönt det var! och vi förtjänade verkligen det. Blev en tidig kväll, kring halv elva eftersom man endast hade fått sig ca 3 timmars sömn.


Söndag: Vaknade man upp med en mörbultad kropp från topp till tå, har fortfarande sjukt ont och är öm, märks att man är ovan sitta på en skoter. Sen for jag & plockade upp Lina, och vidare till Nybyn för att plocka upp en bakfull Dan, vi tog oss en prommis, Bränna-Gbyn vilket var jävligt skönt! Resten av dagen/kvällen spenderades i soffan hos Matte.


Och nu är det Måndag, igen. Varit på miroi och där har vi fått lära oss hur man städar, om olika medel osv osv. Nu blir det iaf att stryka nå gardiner och gå ner till mormor & morfar, hjälpa dom att byta.

Vi får se vad kvällen bjuder på.



Av Johanna Nyström - 15 mars 2010 12:21

Och sluta läggar er i mitt!!!

Jag fattar seriöst inte vad fan det är med alla jävla människor i den här kommunen??! Hur i hela jävla helvetet orkar ni satan följa vartenda jävla fotsteg jag tar? Och sedan skvallra sönder världen??? Hur fan orkar man ens lägger ner så jävla mycket tid och energi på vad jag gör??? Är det så jävla roligt?? Är mitt liv så jävla roligt & intressant??? JAA tydligen!!

Och om ni nu som håller reda på precis allt jag gör för att sedan kunna skvallra om det, ta då reda på lite jävla fakta innan ni öppnar käften och sluta hitta på saker!!! Skaffa er nu förfan ett eget jävla liv och sluta bry er i andras!! Fattar inte hur fan man orkar? Seriöst!!?


Jag har länge varit tyst och inte orkat bry mig, inte orkat skriva nå, eller jag bryr mig egentligen int ett skit men nu blev de fan för mycket, hur jävla mycket skit ska jag få ta egentligen?? Jag är inte sur utan tycker bara det är så jävla skrattretande och patetiskt hur folk kan ägna så mycket tid åt vad andra gör!! Ja herregud!!

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards