Johannanystrom

Alla inlägg den 5 mars 2010

Av Johanna Nyström - 5 mars 2010 16:05

Att stiga upp halv åtta på morgon var helt i onödan eftersom vi fick sluta innan vi ens hade börjat. Fan så irriterande. Det hade dom väl kunnat säga igår så hade man fått sova ut på morgon och inte fara dit helt i onödan??!! Nåja, var kvar nån timme, drack kaffe och surrade, gjorde en uppgift vi ska göra på måndag så då slipper jag fara dit då och istället vara ledig =) Skönt med lång helg. Sen hämtade jag upp Lina, vi har suttit här i G-byn nå tag och sen har Dan hjälpt mig fixa lite i ny bilen min. Måste fixa massa mer innan jag tänker börja köra med den. haha!


Och nu gott folk blir det att sminka sig, fixa håret och leta fram nå kläder och göra sig redo för party :) Kvällen börjas hos Lina sen får vi se vart det bär av.

Av Johanna Nyström - 5 mars 2010 09:07

Solen ser ut att vilja titta fram vilken sekund som helst, vilket vi håller tummarna för. Skulle inte skada med ännu en kanon fin dag.

Fredag idag då, har precis kommit till miroi, väntar på att vi ska börja och hoppas på att få sluta tidigare idag, skulle vara förbannat skönt.


Kvällens planer är iallafall att dricka, jag & Lina än så länge.

Vi försöker styra upp något men det ser mera mörkt ut, verkar som att alla ska vara nyktra ikväll? Nåja, annars får vi sitta själva hemma på flickrummet och ha en två-mansfest, det går ju de också ;) Och egentligen är det dom som brukar vara dom bästa.

MEN är det någon som vet av något ikv kan ni ju höra av er!

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards