Johannanystrom

Alla inlägg under november 2010

Av Johanna Nyström - 17 november 2010 20:06

Har precis kommit hem från Luleå, eller för en timme sen typ. 

Klänningen jag var ute efter satt fint på MEN den var inte röd utan mer hmmmmm, orange. Störde mig för mycket på det så de fick vara. Istället hittade jag mig en annan en, en svart pajlett klänning. Kan lägga upp en bild i nästa inlägg. Men vettefan om jag vill ha den på juldan eller nyår. Får se om jag hittar nå mer som är fint som man kanske köper :)

Efter att vi hade strosat omkring på Stan och Storheden for vi och köpte kinamat och drog till verkstan och åt för att Henke skulle fixa nå i bilen våran. Och TUR som fan att Micke och David var i Luleå och vi fick åka hem med dom istället för att måsta ha sitta i en verkstad 3 timmar typ. 


Sitter hemma i G-byn nu iaf med Vickan och surrar på. Får se vad vi hittar på för bus. Känner mig ganska så trött så blir nog en rätt tidig kväll för min del. 

Av Johanna Nyström - 17 november 2010 08:59

Är flera dagar sen jag vaknat såhär tidigt, har ju blivit van nu att kunna ligga blåsa till halv elva typ. Men idag är bara ett undantag, var tvungen stiga upp tidigt för att hinna med allt jag ska nu innan lunchtid. 


Ska göra mig klar och sedan dra ner på lekis och få tider osv tills jag ska ha praktik där och sen in på AF och fixa nå papper. Och sen drar jag till Luleå med mamma, pappa och Ida. Dom ska fixa en grej i bilen så jag passar på så kanske jag får köpt mig en klänning till juldan. Vicky var så snäll och tipsade mig om en som fanns på H&M, och den såg precis ut som jag hade tänkt mig, precis en sån modell jag vill ha så fårhålla tummarna att den ännu finns kvar inne i butik och att den sitter snyggt på en :)



Nää, nu blir de morgonkaffe. 

Av Johanna Nyström - 16 november 2010 23:06

Efter en sjukt slapp och lugn dag. Har absolut inte gjort något av värde idag, bara solat och tagit en 3 timmars powernap, sett lite program osv.


Ska bara först se avsnitten av PH innan jag kryper ner i sängs.

Imorgon blir det innan lunch tid fara ner till Bränna och göra två ärenden och sen mest troligt drar jag till Luleå en snabbis :) 

Av Johanna Nyström - 16 november 2010 20:52



På någon bra sida med snabb leveranstid som har massor med klänningar att välja mellan. 


Håller på leta en klänning till Juldan och Nyår. Men hittar inget, kanske är för tidigt ute? Hade i allafall tänkt mig en svart med nå rött upptill till juldagen, typ nå sånt iaf. Och till Nyår nån svart med glitter. Eller nå... 

Av Johanna Nyström - 16 november 2010 19:19


Album 6okt -06


                    


Av Johanna Nyström - 16 november 2010 12:46

Fan så det är kallt ute, man håller ju på frysa ihjäl bara man är ut rastar hundarna just. Längtar INTE tills det blir -30. Fyfan!


För att få lite mer "sommar-känsla" över det hela drog jag och sola för en stund sen. Värmen och att man blir lite brun gör det ju lite bättre. Kan jag ju försöka intala mig iallafall :) haha! Men skönt förbannat var det.


Resten av dagen blir nog lugn, kanske slår på någon film i brist på annat. Är ju utan bil och har varit det sen förra veckan så tar mig ju int direkt nånstans om jag int lånar morfars. Men imorgon får jag äntligen tillbaka den. SKÖNT! Och bara för att pappa har fått låna den ska jag tvinga han tanka i en lill sluring ;P

Av Johanna Nyström - 15 november 2010 22:27


Sweet Dreams

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards