Johannanystrom

Alla inlägg under november 2010

Av Johanna Nyström - 13 november 2010 14:00

Hade jag igår... 

Kvällen började med att Annika kom och pickade upp mig och vi tog nå varv kring byn innan vi drog till Helena och såg lite av Idol. Sen vidare till UG för den vanliga kaffe koppen och en match i biljard hann vi även med. 

Sen kom Frida och hämtade upp oss, vi for och kollade på fyllon just, ragga och svammla på som aldrig förr :) Sen svek Annika oss och Frida for hem så jag och Helena for på egna äventyr och busa :) Hade det sjukt roligt och trevligt, vilket jag har alla underbara människor att tacka för <3


Vi höll förresten på dö igår, eller kunde ha gjort. Vi körde över Brännabron och mitt på bron så fick vi sladd, bilen kastades över hela vägen fram och tillbaka i ganska snabb fart och det gick inte att få stopp. Vi skrek och var livrädda men sen lyckades trottoarkanten få stopp på oss lite grann. Ja de var iaf sjukt nära att vi åkte in i räcket. Tänk hade vi farit över bron? Hojja, hemskt var det! 



Lördag idag då, blev väckt på morgon av Tobbe som ringde & ville att jag skulle fara köpa cigg åt dom. Sagt & gjort! Var snäll och hoppade upp från sängen dirr. Och sen övertala Dan & Johan mig att fara köpa pizza med dom så då var det bara gasa raka spåret till Nilles där dom slog till rejält, 3 familjepizzor, 5 pizzasallader och 2 stora läsk. Haha! Sen har vi legat hos Tobbe ett gäng och chillat. 


Nu är jag hemma igen och ska snart hoppa i duschen för ikväll blir det lite party med Annika mfl. Kan nog bli roligt :) 

Men först duschen och laga mat, älgkött o potatisgratäng +sås :) MUMS!!!!

Av Johanna Nyström - 12 november 2010 17:46
^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*
Don´t you knowyou're the one who makes me smileDon´t you know,baby look into my eyesOh can't you see,what I feel you're everything I needbeliveAnd stand by me
^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*
Av Johanna Nyström - 12 november 2010 16:38


NUUUUUU!!!!

      

Av Johanna Nyström - 12 november 2010 16:00

med en lugn kväll ..... Som det ser ut som nu iallafall. Har inga direkta sörre planer på att dricka som alla andra ikväll. Men det kan alltid hinna ändras så ska inte säga nå för jag brukar snabbt hinna ändra mig och vips så är man på en fest med massa party människor :) Men förhoppningsvis så blir det en väldigt lugn helg, iaf ikväll för min del och lika bra är nog de eftersom min ekonomi är rätt kass just nu och jag får inte lön förren 15dec och pengar från AF förren mitten av dec. 


Så ikväll blir det att vara med Annika och hitta på nå roligt bus :) Vad får vi se men nog vettja man kommer på något iaf. 

Av Johanna Nyström - 12 november 2010 09:51

Är det idag och snön bara vräker ner :)

 

Har inga planer alls för dagen eller kvällen. de flesta utav mina vänner ska dricka men vettefan om jag orkar. Jag får ta det som de kommer.


Igår var det Torsdag, drog in till Bränna till Vickan och vi gjorde massa ärenden, fikade hos henne och en kompis till V från kalix kom och hälsade på. Så vi surrade lite och tog de mera lugnt. På kvällen drog vi till UG och där träffade vi på Fredrik och Erik och bestämde oss för att fara till replokalen och inspelningsstudion för att spela in en låt där dom spela och jag sjöng. haha! Vad ska man säga? Det var JÄVLIGT kul, helt sjukt och vi fick många många goda skratt som har förlängt våra liv. Fast jag inte kan sjunga vågade jag stå där och spela in, meen det var nästan för kul eftersom jag började skratta hela tiden. haha! Så vi gav upp det "seriösa" och mixa lite med rösten, vi ändrade den så jag hade typ piff & puff röst och en massa andra roliga röster. haha!

Men efter några timmar i studion bestämde vi oss för att avsluta och göra klart den en annan gång, snart, seriöst.


Så efter det for jag & Vickan till Tobbe där han & Dan var och kollade in T´s nya lgh. Där blev det en massa surr, dill, filmtittande och vid 02 drog vi hemåt och sov.

Av Johanna Nyström - 10 november 2010 21:48

Har precis kommit hem efter att ha varit i verkstan hela kvällen. Det gick bättre än förväntat att vara där, trodde jag skulle hinna gnälla ihjäl mig men inte det :) Haha! Så nu har min bil iallafall lite solfilm. Medans Lars satte den passade jag på att stor städa den, och gud så snygg den blev ;) Som ny, nästan. Det som behövs göras nu är att vaxa och polera. Den är mera ........ vit än röd. Sjukt blek och äcklig. Men det får vi ta här senare.


Nu ska jag iaf krypa mig ner i sängen och slå på PH som vanligt. 

Torsdag imorgon, snart heeeeeelg! :)

Av Johanna Nyström - 10 november 2010 14:28


Snön bara faller ner och jag är glaaaad :) Så härligt!


  

Av Johanna Nyström - 10 november 2010 10:28

Är på lite bättre humör nu men det kunde ju ha varit bättre. 


Ska snart göra mig klar iaf för att sedan fara ner på satta AF och sen ikväll blir det mest troligt att sätta solfilm på golfen. Kan behövas för just nu ser den ut som en riktig gubb-bil. Haha! Bara Lars inte bangat ur, men det tror jag inte. Kan ju inte gör det själv, skulle nog se förjävligt ut isf ;P 


Men nu blir det en stor kopp kaffe <3

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards