Johannanystrom

Direktlänk till inlägg 8 mars 2010

Soliga, varma, underbara måndag, men ..........

Av Johanna Nyström - 8 mars 2010 10:40

Vars fan kom blåsten ifrån? Hade det inte blåst idag så fyfan vilken fin dag det hade varit. Då hade jag varit ute för längesen men känner ingen större lust till det nu och att med min otur kanske lyckas flyga bort.


Idag är det Måndag och vi är lediga, eller ledig och ledig, det vi skulle ha gjort idag gjorde vi bort i fredags istället. Smart drag!

Så det vettetusan vad man skulle ha gjort idag/ikväll? Hoppa i duschen men det får bli lite senare, beror på om jag ska orka fara sola sen.


Måste bara skriva om igårkväll, jag och Lina for på mission och körde i skogen, vi körde till Kesas och när vi skulle vända fanns det typ ingenstans att göra det på så vi fortsatte att köra längre och längre in och tillslut kommer vi längst in, på en gård där vi ser 3 stora män stå och glo i fönstret, vi kör i på gården för att kunna vända och ut kommer en kärring, hon kommer mot bilen, vi öppnar dörren och säger vad vi gör på deras gård sent på kvällen en söndagkväll, det hela slutar med att hon tydligen är schweiz och frågor om vi vill komma in på kaffe. Nervösa som fan skrattar vi lite och säger att vi måste köra vidare. När vi kör därifrån höll vi på dö, vi fick på något konstigt sätt för oss att dom var mördare och ville bjuda in oss på kaffe för att sedan döda oss. haha! Ja hur det kan va ibland. Men roligt var det =) 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Nyström - 10 juli 2013 12:11

  Nu lämnar jag denna blogg. Det behövs något nytt ....  Så nu hittar ni mig på http://johannanystroms.se/ ...

Av Johanna Nyström - 9 juli 2013 21:42

                     

-

Av Johanna Nyström - 9 juli 2013 19:40

  Hunnit steka i poolen i förrgår och igår. Inget "riktigt" sommar väder än men har inte gett upp hoppet. Hann ju iallafall få mig lite färg. Men tyvärr så är man ju långt ifrån så brun man brukar vara den här tiden på sommaren. De är ju hemskt. ...

Av Johanna Nyström - 8 juli 2013 10:15

  Mamma ringde nyss och frågade Garbins idag?  Vet inte om jag ska orka pallra mig dit. Blåser ganska mycket ute och är rädd att det blåser tio gånger mer där när de är så öppet och vid älven. Hmm.. Ska väcka Matte och höra vad hans plan är.   ...

Av Johanna Nyström - 7 juli 2013 21:10

  Gud så jag har hunnit med massor med saker sen senast.    Kan börja med att premiär bilbingon i Lansjärv vart lyckad för min del. Vann 1500 kr. Sjukt glad vart jag! Sen har jag hunnit lägga ner massor med tid på Dollar. Vilket beror på att ...

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards