Johannanystrom

Alla inlägg den 27 september 2011

Av Johanna Nyström - 27 september 2011 22:34


Nu får det väl ändå ta och ge sig? Fan så less jag blir. Alltid får man gå och frysa och samtidigt vara sjöblöt. Det har fan regnat konstant nästan sen jag kom hem från Turkiet och innan det. Man kan ju inte gör nå förutom att ligga inne. 


Har iallafall jobbat 2,5 h idag och senare, nu ikväll varit hos Annika & Nils och surrat, sett idol och haft det allmänt trevligt. Ligger nu hemma och varvar mellan att se på tvn och datorn. Blir nog sängen snart, känner mig sjukt trött & sliten. Jobb imorgon också men bara 2,5h. 



Shit så sugen jag blev på kycklingsallad. Fan så GOTT!

 

Av Johanna Nyström - 27 september 2011 22:22


En helt sjuk sak hände idag. Jag, Matte och Pär satt hemma hos oss i soffan och Pär berättade om nå människor som kommer och knackar på dörren här i Överkalix, dom har en lapp där det står att dom är döv/stum och behöver pengar. Dom luras bara och kan tala och är inte döva utan senare kommer tillbaka och gör inbrott. Direkt han hade berättat det så 1 minut efter ska vi fara så jag går till hallen och börjar ta på min skorna, då plingar det på dörren och jag blev skit rädd. Men jag öppnade och mycket riktigt där stod en kille och han sa inte ett ord utan räckte fram handen och ville hälsa och i hans andra hand hade han en lapp men jag fick panik och sa väldigt snabbt - jag ska int ha nå och drog igen dörren. 

Helt sjukt att han bara 1 minut innan typ hade suttit och berättat om det. 

Hörde att dom varit överallt här i Överkalix och knackat på. Vilka sjuka idioter. Han var utländsk, väldigt kort svart hår, ganska kort, inte smal, inte fet, normal och hade mörka kläder på sig. 

Nej nu blir det att alltid låsa dörren fast man är hemma för man vet ju inte vad dom tar sig till. 

Av Johanna Nyström - 27 september 2011 10:03


Idag blev man visst rik. Eller rik och rik vettefan men rikare än vanligt under såna här tider. 



Ska snart hoppa in i duschen och göra mig redo för jobb. Blir bara 2,5h idag men det duger. Man får nöja sig med det som erbjuds fast jag helst av allt skulle vilja ha fler timmar varje dag. 

Sen efter jobbet ska jag ta tag i garderoben som jag skulle ha gjort i söndags men skjutit upp. Bäst börja rensa lite nu innan vi flyttar. Skönt göra bort det i förväg. 

Skulle mer än gärna vilja shoppa massa nya kläder men tänkte försöka spara lite ifall de blir en resa i jan eller feb + att jag ska köpa sängram. 

Så får försöka hålla mig från att shoppa men det ska nog gå bra. 

Fast börjar få ett enormt jävla sug efter skor. Håller på bli galen av skopunktens reklam på Tvn, har sett 4 par skor jag vill ha och tänkt då vad mycket fint som finns i butiken. Kanske jag får köpa 3 par iallafall? 

Skulle bli mycket lycklig då. Jag älskar skor!


Nää, duschen var det va? 


Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards