Johannanystrom

Alla inlägg under september 2012

Av Johanna Nyström - 29 september 2012 15:44


Sötaste Tigro <3


Av Johanna Nyström - 29 september 2012 10:48


Startade dagen med en morgon promenad. Fan så härligt. Önskar jag kunde göra såhär varje morgon men när man jobbar har man ingen lust stiga upp vid fem, halv sex för att hinna. Sen städade jag bort lite av sommar möblerna. Nu är det bara Mattes skrot kvar här ute som jag ska be han ta bort. Ser ut som en tipp utanför oss. 


Igår var det fredag och jag jobbade i vanlig ordning. Sen hjälpte jag Ida fixa i ny lägenheten. Ställa saker på plats och målade om en vägg i köket. Eller vi hann bara grunda så skulle hon måla klart idag. 


Lördag idag och vette tusan vad man skulle ha hittat på under dagen. Ikväll ska ialllafall jag och Matte försöka styra upp något. Jag är små sugen på bio i Luleå men då måste jag få övertalat han också, vilket inte är det lättaste ;) Nåja, nog vettja vi hittar på något som duger oss :) 


Imorgon blir det iaf IKEA!!! woohhoooo..

Av Johanna Nyström - 27 september 2012 19:28

Världens bästa <3

 


 

Av Johanna Nyström - 27 september 2012 18:51


Sjukt trött. Har precis betalat en jäkla massa räkningar. Alltid lika kul, NOT! Känns som att halva lönen far lika snabbt som den kom. Men men.. Såg förresten att dom höjt hyran igen, seriöst. För den här skit lägenheten? Tycker det är sjukt. Längtar tills vi hittar ett fint och perfekt hus som passar oss. Men det verkar ju aldrig komma ut något sånt. 


Ligger hemma i soffan och ska snart kika ut genom dörren för att se om det slutat regna. Om det har så ska jag ta mig en prommis annars ska jag bara nöta PH hela kvällen tills det blir sängen. 

Skönt med fredag imorgon. 

Av Johanna Nyström - 26 september 2012 19:34


Efter jobbet for jag, Vicky och Saga hela så snabbt till Vippa och flotta i oss go mat. Efter det tog vi oss en timmes promenad efter elljusspåret med deras hundar. Sjukt härligt & trevligt. Sen blev det klubben en sväng. 


Hemma nu och ska spendera kvällen i soffan till några PH avsnitt och invänta min finaste <3

Av Johanna Nyström - 25 september 2012 20:06


Varit upp på klubben och sett när Vicky & Helena träna lite hund. Sen gick jag ner till mina päron och lånade Zeb och tog mig en promenad till Bränna och sen hem igen. SJUKT skönt, härligt. Klädde mig ordentligt så jag inte skulle frysa men pälsade nog på mig lite för mycket. Började svettas som fan där i slutet. 


Är hemma igen och ska se ett eller två avsnitt av PH innan Svenska Hwood F börjar :) 

Måste bara tillägga att jag är på så sjukt bra humör. Måste vara alla prommisar jag tagit den senaste veckan. Och känner mig redan piggare och gladare. Är även sjukt nöjd och stolt över mig själv som gått varje dag sen förra onsdagen och inte gett upp. Ger en stjärna till mig själv! 


 

Av Johanna Nyström - 25 september 2012 16:58


Varit ute hela dagen med barnen idag på utflykt. Sen haft planering. Så just nu är jag sjukt trött, slut, trött. Men det hindrade mig inte från att fara steka lite fläsk i solariumet och det kommer inte hindra mig från en promenad sen. Nej nej. Sova får jag göra inatt. 


Sitter i Grelsbyn för tillfället och väntar på att mamma ska komma hem så ska jag hjälpa henne med maten . Och ikväll är mitt favvo program, Svenska Hollywood Fruar. Det får inte missas! 

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards