Johannanystrom

Alla inlägg under januari 2011

Av Johanna Nyström - 12 januari 2011 15:36


Jag matar i mig mängder av ingefära té, bananer, apelsiner, 1000 liter vatten och vilar men det tycks bara bli värre!? :( 

Önskar jag tyckte om honung och vitlök men jag lovar er, äter jag något utav det så kommer jag få spy ihjäl mig. Fan! Finns det något annat som är bra att äta när man är förkyld? 


Är så sjukt skakig i kroppen, känns som att jag ska ramla ihop på golvet när jag står, benen är helt sjukt svaga och händerna darrar. är helt matt i kroppen. Nästan så det är lite obehagligt. Och jaa, jag vet, jag gnäller men det kan inte hjälpas. Jag är nästan aldrig sjuk men när jag väl blir det är jag antingen döende typ eller så håller de i sig i flera veckor.

Fan så jag hatar det här, jag hatar att vara sjuk! 



Av Johanna Nyström - 12 januari 2011 10:29


Igår var jag hemma från praktiken, likaså idag. Har klarat mig från feber - än så länge men är så sjukt snorig, täppt, hes och ont i halsen så de finns inte. Jag vill bli frisk, NU! är sjukt tungt, speciellt när jag ska sova för då är de som värst och jag vill ju vara på lekis, göra saker. Inte ligga hemma. 


Men men, ska mata i mig massa vitaminer och mineraler i hopp om att det blir bättre. Igår var mamma ledig så jag hjälpte henne lite smått att plocka undan julen. Sen på kvällen for jag till Knus och drack té med Daniella, Annika och Frida och surrade på, sjukt trevligt var det :) Är ju så längesen jag umgåtts med dom så det måste vi göra om, oftare. 

Sen hände det inte så mycket mer, tog det lugnt och for till Matte och sov. Nu är jag hemma i G-byn igen, var så tråkigt ligga där själv när han är och arbetar. Och idag ska väl umgås med mamma och försöka bli frisk. 

Av Johanna Nyström - 10 januari 2011 23:29


Till gud (om han nu finns) att slippa bli förkyld. Snälla! Jag orkar inte, jag vill inte, jag har inte tid. 


Har mått konstigt hela dagen idag, har en hals som värker och bara blir värre & värre, känner mig risig i kroppen, nästan sådär att jag kommer få feber eller om jag har tur klarar mig från det och bara får dras med värk i leder och muskler, en näsa som snorar och är täppt till och från och lite smått huvudvärk då & då. Jag hoppas att det känns ut bättre imorgon när jag vaknar och att jag slipper ringa och sjukanmäla mig.

Vill inte ligga hemma och ruttna. Vill vara på lekis, promenera, umgås, tjorva på och bara vara ........ frisk!


Jag håller tummarna för mig själv! Godnatt <3

Av Johanna Nyström - 10 januari 2011 15:58


Måndag idag, vilket betyder att jag är tillbaka på praktiken igen, på lekis. 

Har gått bra idag om vi bortser från hur tungt det var att vakna 06.40 på morgon. Det är iallafall skönt att vara tillbaka och ha något att göra.

Har ju faktiskt saknat alla små söta barn medans jag varit ledig :) 


Nu är jag hemma iaf, har precis ätit lite mat och ska börja göra mig klar för att fara sola med Matte. Usch så blek jag blivit igen, är över två månader sen jag solat sist så nu måste jag börja lite smått. 



Tycker det kan bli sommar NU så man får vara brun! :)


    

Av Johanna Nyström - 9 januari 2011 17:17


Och det ska faktiskt bli skönt. Har varit ledig i typ en månad nu och det räcker. Nu vill jag ha nå att göra under dagarna. Visst, jag vet att jag kommer gnälla och tycka att det är jobbigt vissa dagar men det är då fan tusen gånger bättre än att ligga hemma hela dagar och bara glo upp i taket. Så imorgon börjar jag på lekis igen och ska vara där tills 4 Mars om int nå hinner ändras. 


Igår var det iallafall Lördag, blev prommis under dagen och massa chill, sen på kvällen vid elva fick jag och Vickan en snilleblixt idé och drog till Luleå för att äta på Max. Och fan så gott det var och värt det fast vi kom hem två på natten och jag fick köra hem i snöoväder med massa snörök och två trötta ögon som höll på slockna flera gånger. Men med en massa gamla musikbitar och volymen på max och lite allsång så gick det fin fint :) Sen när vi väl var hemma igen for jag till Matte och sussa. 


Idag har jag hunnit med en lång promenad med Ida och Tigro och sen film tittande på T-vik. Har precis kommit hem till G-byn och ska snart äta nå mat innan jag drar ut på mer äventyr. 

Av Johanna Nyström - 8 januari 2011 11:41


Känner mig helt dagvild, måste bero på alla konstiga röda dagar och annan skit som varit nu kring jul & nyår. Tur att det blir som vanligt nu på måndag. 


Lördag idag och jag undrar varför varje morgon när man vaknar känns ut så jävla skit? Precis varje jävla skit morgon. Jag är less vintern och vill ha sommar nu, tror det skulle kännas mycket bättre och då vill man vakna och stiga upp. Men men. 


Igår blev det prommis på dan, chill, bastu bad och ännu mera chill. Får se vad man skulle ha hittat på idag då???!

mys

Av Johanna Nyström - 7 januari 2011 02:29


Haft mys i princip hela dagen. Eller mys och mys men mest tagit det lugnt men ändå glidit omkring. På morgon när jag vakna kom Matte förbi, vi lega i sängen och kolla på tågbiljetter. Sen hann vi med en prommis som var sjukt väl behövlig och slutligen bada vi badkar med tända ljus och drack en go cider & öl :) 


Kvällen har jag tillbringat med Vickan och ett besök hos Dan som vi sen drog med in till Bränna. och vid halv elva ikväll kom vi på att vi ville ha massa gott så eftersom OK hade hunnit stänga tanka vi bilen, plockade upp Matte och gasade till Töre :) Nu är klockan alldeles för mycket och har kommit hem för en stund sen. Är dags göra godnatt nu så man orkar med morgondagen. Puss!

Av Johanna Nyström - 5 januari 2011 23:47


Den här har nötts hela dagen idag!


Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards