Johannanystrom

Alla inlägg under januari 2011

Av Johanna Nyström - 20 januari 2011 07:13


Först har natten varit skit, vaknat miljarder av gånger, drömt helt konstiga och jobbiga drömmar och sen när jag vaknar på morgon mår jag skit. Har ont i halsen, snorig som fan och värk i kroppen. Säg fan inte att jag håller på bli sjuk IGEN! Seriöst, jag orkar inte och jag har verkligen inte tid med det eller råd. Förlorade fan pengar hela förra veckan när jag var hemma, typ 600kr. Visst det låter inte ut mycket men för mig är de det när man bara får ut 2800kr varje månad. Jag hoppas och håller verkligen tummarna att dom behöver hjälp på konsum här nå ....... snart, typ nyss! 


Men men, började iallafall dagen med ett samtal med Vickan och nu blir det att fixa sig lite innan jag måste ner på lekis. Hoppas dagen går snabbt för jag är helt sjukt trött. Måste även hinna med lite ärenden jag har att göra idag innan jag glömmer bort de helt.

Av Johanna Nyström - 18 januari 2011 16:29


Min dag räddades snabbt idag. Just efter att jag hade uppdaterat här i bloggen på morgon så fick jag först ett gulligt sms av Vickan och några minuter senare ett av Matte :) Blev genast på bättre humör och for till lekis med ett leende på läpparna. Så det var ju tur. 


Har för övrigt gått bra idag, lite små seg och trött men det gick. Efter att jag hade slutat for jag & sola, vilket var skönt som fan! Måste försöka sola en gång i veckan nu som tidigare. Har ju haft ett uppbehåll på två månader så har hunnit bli så blek igen men nu jäklar :) 


Nåja, Ska snart snöra mig i duschen och styra upp nå mat så man kan hitta på något roligt sen! 

Av Johanna Nyström - 18 januari 2011 07:28


Fan så dåligt jag sovit inatt, har vaknat X antal gånger, legat och vridit och vänt mig hela tiden, drömt konstiga mardrömmar och inte kunnat sova. Har t om vaknat före alarmet på morgon! Och nu sitter jag här i sängen sjukt trött och sur. Absolut ingen bra start på dagen om jag säger så. Hoppas det blir bättre för just nu är jag en riktig bitter fitta. 


Ska göra mig klar nu och gasa ner till Bränna, Lekis. 

Av Johanna Nyström - 17 januari 2011 21:56


Har varit och hälsat på Vickan ikväll och fått busat med Albin :) Sötaste barnet de där. Är ju så längesen man träffat han nu så har ju hunnit sakna lill livet där :) Han är så söt när han kommer och hela tiden säger Nanna ny, Nanna ny, Nanna ny och pekar på en :) 

Och det är ju förresten sjukt hur tiden gått fort, nyss var han bebis och jag minns dagen då jag och Vicky var till Kalix bara några dagar efter att han var född för att hälsa på och se lill hjärtat. och nu är han så stor, går, springer, pratar, dansar, ja allt möjligt. Och sen får vi ju inte glömma att han har världens bästa mamma Vickan <3 som jag diggar stenhårt och är så stolt över. 


      

        


  

Av Johanna Nyström - 17 januari 2011 15:43



Album - 18de November 2007


      

      

      

      

      

      

      

      

      

Av Johanna Nyström - 17 januari 2011 15:33


Första dagen på praktiken efter min förkylning från helvetet och det har gått bra. Har varit lite seg och trött men har ju halvt om halvt vänt på dygnet under helgen. Så nu ligger jag hemma och tar igen mig, väntar på mat och idag blir det pasta och skinksås :) Mums! Men tills vidare kan jag lägga upp lite mer gamla bilder. Sjukt kul att se på alla för jag har verkligen många. Ska bara ladda upp så kommer det i nästa inlägg :)

Av Johanna Nyström - 17 januari 2011 07:44


Shit så jag är trött, är ju van sova till tolv varje dag nu när jag varit sjuk och det har varit helg. Så det var en plåga på morgon för både mig och Matte att ta oss upp från sängen. Ville bara ligga kvar och soooova. 

Så nu när jag är hyffsat frisk, har ännu ont i halsen och är sjukt snorig men det kan inte hjälpas så det blir praktik idag. Jag hoppas och håller tummarna att det inte blir värre nu och att dagen kommer gå fort. Måste ha alla pengar jag kan. 


Nåja, ska göra mig klar nu så jag inte kommer försent :) 

Av Johanna Nyström - 16 januari 2011 17:19


Album - 15de dec 2007

                                   

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards