Johannanystrom

Alla inlägg under januari 2011

Av Johanna Nyström - 25 januari 2011 16:54


Har jag haft med mig själv dirr jag slutade idag. Har gjort ångbad, ansiktsmask och peeling, sen drog jag och sola. SKÖNT som fan var det. 

Måste börja oftare med sånt :) Man får ju typ baby hy =)


Har iallafall nyss ätit, ska börja göra mig klar för sen blir det kanske bio i brist på annat om man inte kommer på något bättre att göra :)

Av Johanna Nyström - 25 januari 2011 12:35


Och här sitter jag uppe på skolan och har rast. Vill bara sluta och vara ute, ta en promenad, sola och bara njuta. Men nejnej, hinner bara vara ute en kvart idag och när jag slutar vid tre har solen hunnit gå ner och skit satta mörkret tar över. Fan! Nåja, får istället hoppas på fint väder till helgen och någorlunda varmt så kanske man får dra igång en skoter och fara glida och kanske grilla sig en korv? :) Hade varit ... underbart.



Av Johanna Nyström - 24 januari 2011 22:36


Är sjukt trött just nu. Ögonen vill bara blunda och gäspningarna tar över mitt liv. Men inte konstigt då det är Måndag och man är sliten efter helgen + att jag jobbat hela dagen på lekis, sen umgåtts med Annika och sen tagit en lång promenad med Matte & Micke. Så nu, på ett litet litet tag ska jag göra godnatt så man orkar med små liven imorgon också :)


Godnatt! <3

Av Johanna Nyström - 24 januari 2011 07:18


Trött, fryser, snorar, VILL SOVA!


Jag hatar måndagar, värsta dagen på hela veckan. Känner mig helt död. 

Vill bara ligga kvar i min varma säng och sova flera timmar till. 

Av Johanna Nyström - 23 januari 2011 18:08


Och det gillar vi inte!


Helgen blev inte alls som jag hade tänkt mig. 

Fredagen blev det bara chill med Vickan hela kvällen och senare mys med Matte innan läggdags. Lördagen var det kalas i G-byn för att Ida fyllde 18 år. Det bjöds på smörgåstårta och tårta +kaffe :) Mums! Och sen var Vickan och Albin förbi och hälsade på mig, vi fika, surra, tog det mera lugnt och ragga på Bränna just. Sen blev det ändrade planer, istället för att chilla for jag till Matte och började dricka med han och Dan för att sedan fara till T-vik och fira syster. Sjukt mycket folk till en början men sen dog de ut ganska så snabbt, typ vid ett. Vilket var garn tråkigt. 


Och söndag idag, har bara tagit det lugnt hela dagen, spelat tv-spel, diskat, varit till Ida & David och fått oss ännu mera tårta. Har nyss tryckt i mig tacos vilket var förbannat gott så har intagit sängläge just för jag orkar knappt röra mig. 

Nää, Nu vila just sen dra ut eller nå. 

Av Johanna Nyström - 21 januari 2011 17:09


Äntligen säger jag då bara! Fyfan så skönt ni anar inte. Har varit helt sjukt trött och slut hela veckan, mer än vad jag brukar och på morgon var det extremt och hela dagen har bara varit jobbig. Men nu har jag helg och ska njuta av den till fullo. 


Tror det blir en rätt lugn helg faktiskt, har inget planerat förutom att Ida fyller 18år imorgon och vi ska fika här hemma under dagen och sen har det varit på tal om att fara till pite o bada, bo på hotell. Men inte mer än så.

Vi får se vad som händer & fötter :) Nu blir det iallafall att chilla just och äta nå mat, sen köpa nå gott och göra nå. 


Men nu - kaffe så kanske man piggnar till lite! :)

Av Johanna Nyström - 20 januari 2011 23:12


Efter en inte så händelserik torsdagskväll ska jag nog börja göra godnatt snart för att sedan få vakna upp och känna lycka över att det är Fredag :) Men först blir det några timmar på lekis innan jag får njuta av den känslan. 

Ska nog gå bra bara inte dagen går i slow motion. 


Gonatt med er!

Av Johanna Nyström - 20 januari 2011 15:36



Album - 25-26 April 2008


                                                        

Presentation


Johanna Nyström - 23år, bor i Norrbotten, Överkalix tillsammans med min pojkvän Mathias och våran hund, en Fransk Bulldog som heter Dollar. Världens härligaste. Honom kommer ni få läsa och se mycket av här.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

-

Personligt bloggar Blogvertiser Personligt





Ovido - Quiz & Flashcards